Nietykalni

Intouchables
2011
8,6 709 tys. ocen
8,6 10 1 708917
6,9 69 krytyków
Nietykalni
powrót do forum filmu Nietykalni

Świetny i urzekający film, ale jak wyprzedzi mojego ulubionego Ojca 2 to się pogniewam.

ocenił(a) film na 8
bercia7777

Tak przy okazji. Czemu dajesz filmowi ocenę 10 jeżeli uważasz, że ojciec jest od niego lepszy?

Arkadiuszk44

To jest jakiś limit dziesiątek?

ocenił(a) film na 8
neo_angin

Nie limit. Ale jaki jest sens oceniać na 10 film, skoro jeden uważa się za lepszy, a drugi za gorszy? Jeżeli ojciec jest lepszy daje mu się 10, a gorszemu filmowi niższą ocenę. Taka logika...

ocenił(a) film na 9
Arkadiuszk44

Obydwa filmy to arcydzieła, ale jeden z nich jest lepszy, tak nie może być ?

ocenił(a) film na 9
Wojtas456

Kur*a, troszkę logiki, bo widzę, że internet powoduje mocną regresję umysłową.

Jeżeli jeden ocenię na 10 i drugi też, to zamyka mi to prawo do powiedzenia, że mimo wszystko w jednym jestem zakochany, a drugi był po prostu arcydziełem?

No logika poraża...moi bueno...

ocenił(a) film na 8
gothreck69

Jeżeli ja uwielbiam jakiś film patrz "bruce wszechmogący" na przykład to daję przy nim serduszko znaczące, że film należy do moich ulubionych,a ocena maksymalna mimo to mu się nie należy z mojej strony. No ale zupełnie niefortunnie uznałem, że mój sposób oceniania jedynym dobrym i stąd moje wzburzenie.

Arkadiuszk44

Zerowa logika biorąc pod uwagę że to gatunkowo różniące się filmy.

ocenił(a) film na 8
neo_angin

ej neo, nietykalni wyprzedzili nasz ukochany film milczenie owiec
czas przyszykowac jakas szersza akcje wystawiania jedynek;)

ocenił(a) film na 7
Arkadiuszk44

Jezu jak ja kocham taką mentalność ludzi... Wystawiłam obu fimom taką ocenę gdyż uważam, że sobie w pełni na to zasłużyły. Jednak myślę, że Ojciec jest na tyle kultowym filmem, że powinien być wyżej niż Nietykalni. Nie wiem w czym problem masz.

ocenił(a) film na 8
bercia7777

No dobra przesadziłem. Niech wam będzie :p

bercia7777

przy wystawianiu oceny nie powinno się patrzyć na ranking, średnia ocena społeczności tylko informuje czy film jest warty uwagi, bo według większości dobry/zły, każdy powinien mieć swój własny ranking