Nietykalni

Intouchables
2011
8,6 709 tys. ocen
8,6 10 1 708999
6,9 69 krytyków
Nietykalni
powrót do forum filmu Nietykalni

Czegoś nie rozumiem dlaczego ten film ma taką wysoką ocene i dlaczego zakwalifikowano go jako komedie ?

ocenił(a) film na 10
marwel1980

No cóż, ja poryczałam się ze śmiechu ze 3 razy! I ogólnie prawie przez cały czas film wywoływał usmiech na twarzy. A tak wysoka nota? Moze dlatego,ze opart na prawdziwej historii i nieprzekombinowany...

ocenił(a) film na 3
chlebosia1

Ale czy nie uważasz że to że film na faktach nie ma nic do rzeczy bo jeśli by tak był to w top 10 byłyby same dokumenty, a jesli chodzi o dowcip to zawsze uważałem siebie za osobe z dużyn poczuciem humoru ale na tej "komedii" nie mogłem z siebie wydusić nic poza kilkoma parsknięciami

ocenił(a) film na 9
marwel1980

To ogólnie rzecz ujmując nie trafiłeś, obejrzyj coś innego...

mstojo

Jak dla mnie - film bardzo mi się podobał. Ciężko jest mi go zakwalifikować do komedii...ale miał to niezwykłe coś, co powodowało, że miałem uśmiech na twarzy. Bardzo pozytywny, ogląda się go przyjemnie, nie ogłupia. To jest to.

ocenił(a) film na 9
Dzimihumunukulapula

Mam to samo odczucie

ocenił(a) film na 3
Dzimihumunukulapula

ale czy twoim zdaniem zasługuje na tak wysoką note , bo ja uważam że w najlepszym wypadku to przeciętny film , być może moja ocena jest nieco zaniżona ale po tym co się nasłuchałem i naczytałem o tym filmie miałem wysokie oczekiwania , którym niestety ten film nie sprostał .

ocenił(a) film na 6
marwel1980

Zgadzam się, film niezły, ale ocena 8,7 to przegięcie.