Co Wam przeszkadza ten film tak wysoko w rankingu? Ranking filmów powinien mieć każdy
swój, ten na filmwebie jest tylko dodatkowym smaczkiem. Jeśli nie oglądało się filmu to nie
powinno wstawiać się wstawiać oceny 1/10(wyjątek Kac Wawa).
Nie wierzę, że ktoś po obejrzeniu tego filmu mógłby wstawić z czystym sumieniem ocenę
1/10.
Wiele osób daje 10/10 robiąc nowe konta by tylko był w topce, niektórzy idą naprzeciw, nic w tym dziwnego.
Z lekka popieram. Nie widzę przyczyny negatywnego oceniania tego filmu. Skoro znajduje się tak wysoko, to prawdopodobnie sobie zasłużył. A z resztą, on przecież dopiero co wszedł. Jeszcze wszystko może ulec zmianie
niektórzy mają tak rozdmuchane ego, że wręcz żądają tego, by top filmwebu był odwzorowaniem - mniejszym, bądź większym (z naciskiem na "większym" - ich osobistego rankingu. Smutne.
Oglądałem film, dla mnie jest bardzo dobry i nic poza tym, jednak nie przeszkadza mi w żadnym wypadku tak wysoka pozycja. Znając życie utrzyma się w topce jeszcze 2-3 tygodnie i zacznie spadać. Wieszczę mu miejsce w pierwszej czterdziestce.