Nietykalni

Intouchables
2011
8,6 709 tys. ocen
8,6 10 1 708951
6,9 69 krytyków
Nietykalni
powrót do forum filmu Nietykalni

Bardzo niewiele jest takich filmów, które w trakcie oglądania wywołują nierealne pragnienie, aby się nigdy nie kończyły... człowiek ma ochotę być wciąż i wciąż częścią tej historii, uwielbiam takie obrazy które pozostawiają trwały ślad w sercu. Tacy są właśnie "Nietykalni" mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to jeden z moich ulubionych filmów. Dawno się już tak nie ubawiłam, dawno nie wracałam do domu mając przez całą drogę uśmiech na twarzy. Historia przede wszystkim o pięknej niezwykłej przyjaźni Zabawne i wzruszające kino które polecam każdemu! Co do mojej oceny tego filmu, być może jest ona nieco zawyżona, ale to tylko dlatego że już bardzo dawno żaden film nie wywołał we mnie tylu pozytywnych emocji, nawet jeśli jest troszkę naciągany - co z tego!
Kino to magia, a ten film mnie zaczarował :))

ocenił(a) film na 9
BuBa_1111

Zgadzam się - świetne kino, doskonali aktorzy. Francuzi to jednak potrafią zrobić komedię na poziomie, na której i pośmiać się można, i łezkę uronić.

ocenił(a) film na 9
BuBa_1111

Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Uśmiech-banan na twarzy od pierwszych minut filmu. Teksty i sytuacje komiczne, ale też wzruszające. Zdecydowanie podnosi poziom endorfin w mózgu :)