Nietykalni

Intouchables
2011
8,6 709 tys. ocen
8,6 10 1 708777
6,9 69 krytyków
Nietykalni
powrót do forum filmu Nietykalni

Co za jełop sklasyfikował ten film jako komedia? Może jest tam kilka humorystycznych scen, ale to chyba nie czyni jeszcze z filmu komedii? Mam teraz ochotę obejrzeć coś lekkiego, przepełnionego humorem więc otwieram ranking filmów, ustawiam gatunek na komedia i pierwsze co widzę to ten film. Gdybym go nie widział wcześniej to pewnie bym się dał nabrać... Teraz w ogóle zwątpiłem w sens szukania filmu w ten sposób jeżeli reszta jest klasyfikowana w podobny sposób... No serio, co wy oglądacie na co dzień skoro to jest według was komedia?

ocenił(a) film na 5
Audionysos

mam te same odczucia plus to że film mnie strasznie wynudzil, własciwie chcialam zeby sie skończył, myśle że ludzie dają tak wysokie oceny ze względu na to że nie wypada dać niskiej oceny filmowi z motywem kalectwa, taka poprawnośc moralna, film strasznie przeciętny.

ocenił(a) film na 8
agga90

No cóż, ludzie uwielbiają pokazywać swoje dobre serce, jeśli nic ich to nie kosztuje, ale akurat spodziewałem się tego przed obejrzeniem i właśnie nastawiłem się na mega nudę, przez co zostałem mile zaskoczony.

Audionysos

Tak się dzieje, ponieważ nie ma tutaj gatunku komediodramat. Więc podczas poszukiwań filmu "lekkiego i przepełnionego humorem" odrzucaj każdą komedię obok której widnieje gatunek dramat.

A tak na przyszłość, staraj się powstrzymywać od obrażania.