Kapitalny to malo powiedziane, raczej arcydzielo.nie wiem co jest w tym filmie, ze oglada sie go jednym tchem, a po seansie dlugo nie mozna o nim zapomniec. prosta historia,opowiedziana w piekny sposob.10/10 zajeeeeeeeeeeeebisty film
ja nie widzę w filmie nic odkrywczego, historia (no dobrze, na faktach oparta) jest szalenie przewidywalna
5/10
"Ja w środku tańczę" jest moim zdaniem lepszy
To jest to.w filmie nie ma nic odkrywczego a wg mnie jest genialny.pieknie ukazana historia przyjazni,dwoch zupelnie rozniacych sie od siebie ludzi,swietna gra aktorska i do tego ta muzyka.Majstersztyk. poza tym jak widze jakie filmy oceniales wyzej od NIETYKALNYCH ,to nie mamy o czym rozmawiac. "to wlasnie anglia" ,"harry brown", czy jakas "opona",to jest kpina,żart??????to wlasnie anglia,to jeden z najwiekszych gniotow,syfow jakie widzialem. brak mi slow
Oceniam po gatunku., więc nie mieszaj.
Gra aktorska tak, muzyka tak.
Historia sztampa ... i dla mnie to wystarczy.
wiem o co chodzi.ja tez oceniam po gatunku. dobrze ze dales chociaz 5/10, gdyz widzialem idiotów(przepraszam za stwierdzenie,ale tak to moge jedynie nazwac),ktorzy wystawiaja temu filmowi 1/10. przeciez chociazby za gre aktorow, czy wlasnie mouzyke wg mnie zasluguje na co najmiej 5,6.mnie historia a zarazem caly film poruszyl,dlatego go bronie i uwazem ze zasluguje na min9, ale wiadomo sa rozne gusta.