Kocham ten rodzaj poczucia humoru. Historia wzruszająca, ale na pewno nie ckliwa. Pokazana w znakomity sposób. Dla każdego coś dobrego, choć chwilami obraz ten wydawał mi się nieznacznie nużyć. Ale były to jedynie krótkie momenty. Momenty "śmieszne" zbytnio skupione na kilkunastu minutach filmu, lepiej, gdyby były rozciągnięte na cały film. Cała zaś historia dająca naprawdę wiele do myślenia.
zgadzam się w 100 %, film mnie całkowicie zszokował, pozytywnie oczywiści, bo podszedłem do niego sceptycznie typu kolejny film o smutnej historii, a tutaj mi uśmiech z ust nie schodził. Polecam film bardzo 10/10
Ten film miał premierę 23 września więc raczej 2011 rok ;p Ja np. obejrzałem go jakoś w połowie października. Ale to i tak dla mnie jeden z najlepszych filmów 2011 roku ;D
Ale się czepiasz tego roku. :-) Ja go obejrzałem w tym roku i tak go klasyfikuję. :-) Mam na dysku dziesiątki filmów z lat 2008-2011, które zdobywałem szybciej niż nadążałem oglądać i też ich jeszcze nie mogę skomentować. :-)
Film godny polecenia, świetna historia zainspirowana autentycznymi wydarzeniami, z dozą humoru. Muzyka stanowi Wspaniały dodatek do całości. Mnie osobiście film Bardzo się podobał.