Nietykalni

Intouchables
2011
8,6 709 tys. ocen
8,6 10 1 708840
6,9 69 krytyków
Nietykalni
powrót do forum filmu Nietykalni

Nie pamiętam kiedy oglądałem równie dobry film co "Nietykalni". Przede wszystkim nie pamiętam kiedy ostatni raz śmiałem się w kinie na głos.. i to praktycznie przez cały film. Jest to komedia z bardzo inteligentnym humorem, a przy tym koniec końców wzruszająca.

"Nietykalni" są świetnie zagrani, reżyserii też nie można nic zarzucić a scenariusz nie kuleje w żadnym momencie (w końcu pisany przez życie). Całości dopełnia wspaniała i genialnie dobrana muzyka! Zdjęcia również bardzo udane.

Jest to jeden z filmów, do których na pewno powrócę i będę zawsze polecał. Jest to jeden z najbardziej pozytywnych (jeśli nie najbardziej pozytywny) filmów jakie widziałem w życiu.
Właściwie to nie jestem w stanie wymienić chociaż jednej rzeczy do której mógłbym się przyczepić - dlatego według mnie zasłużone 10/10.

Dziękuję Filmwebowi za bilety!

ocenił(a) film na 9
zielak_4

Miałem napisać własny temat, ale chyba wystarczy, że się pod tym podpiszę. Komedia idealna, jeden z najlepszych filmów ostatnich lat. Gorąco polecam, na taki film warto wydać pieniądze.

ocenił(a) film na 9
zielak_4

bardzo mi smutno, że z powodu braku dostępu do sieci , o tym, że wygrałam bilety na wczorajszy pokaz dowiedzialam się dziś ;(

ocenił(a) film na 7
zielak_4

Film rzeczywiście bardzo dobry. Moim zdaniem równie pozytywny co służące. Nie wiem czemu mi się kojarzą bo są zupełnie o czymś innym ale jakiś taki podobny, dobry nastrój we mnie pobudził

ocenił(a) film na 10
madman_6

Bardzo dobry ma cyferkę 8;)

ocenił(a) film na 7
polak1989

Według mnie zasługuje na 7,5 niestety się nie da. Pisząc bardzo dobry chciałem po prostu zachęcić ludzi, bo film warty zobaczenia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
blek

Podpisuję się pod Waszymi wypowiedziami obiema rękami. Okazuje się, że można zrobić film wzruszający bez pokazywania dramatycznych scen, mocny choć bez seksu i przemocy i zabawny bez podejmowania tematów fekalnych. Jestem nim zachwycona. A najważniejsze, że mam wrażenie, że mogę polecić "Nietykalnych" każdemu. Podobałby się nawet mojemu zrzędliwemu, siedemdziesięcioletniemu tacie.

Ja również dziękuję Filmwebowi za bilety! Jesteście wspaniali!