Nie pamiętam kiedy oglądałem równie dobry film co "Nietykalni". Przede wszystkim nie pamiętam kiedy ostatni raz śmiałem się w kinie na głos.. i to praktycznie przez cały film. Jest to komedia z bardzo inteligentnym humorem, a przy tym koniec końców wzruszająca.
"Nietykalni" są świetnie zagrani, reżyserii też nie można nic zarzucić a scenariusz nie kuleje w żadnym momencie (w końcu pisany przez życie). Całości dopełnia wspaniała i genialnie dobrana muzyka! Zdjęcia również bardzo udane.
Jest to jeden z filmów, do których na pewno powrócę i będę zawsze polecał. Jest to jeden z najbardziej pozytywnych (jeśli nie najbardziej pozytywny) filmów jakie widziałem w życiu.
Właściwie to nie jestem w stanie wymienić chociaż jednej rzeczy do której mógłbym się przyczepić - dlatego według mnie zasłużone 10/10.
Dziękuję Filmwebowi za bilety!
Miałem napisać własny temat, ale chyba wystarczy, że się pod tym podpiszę. Komedia idealna, jeden z najlepszych filmów ostatnich lat. Gorąco polecam, na taki film warto wydać pieniądze.
bardzo mi smutno, że z powodu braku dostępu do sieci , o tym, że wygrałam bilety na wczorajszy pokaz dowiedzialam się dziś ;(
Film rzeczywiście bardzo dobry. Moim zdaniem równie pozytywny co służące. Nie wiem czemu mi się kojarzą bo są zupełnie o czymś innym ale jakiś taki podobny, dobry nastrój we mnie pobudził
Według mnie zasługuje na 7,5 niestety się nie da. Pisząc bardzo dobry chciałem po prostu zachęcić ludzi, bo film warty zobaczenia.
Podpisuję się pod Waszymi wypowiedziami obiema rękami. Okazuje się, że można zrobić film wzruszający bez pokazywania dramatycznych scen, mocny choć bez seksu i przemocy i zabawny bez podejmowania tematów fekalnych. Jestem nim zachwycona. A najważniejsze, że mam wrażenie, że mogę polecić "Nietykalnych" każdemu. Podobałby się nawet mojemu zrzędliwemu, siedemdziesięcioletniemu tacie.
Ja również dziękuję Filmwebowi za bilety! Jesteście wspaniali!