Nietykalni

Intouchables
2011
8,6 709 tys. ocen
8,6 10 1 708840
6,9 69 krytyków
Nietykalni
powrót do forum filmu Nietykalni

Przyznam szczerze że już dawno nie wystawiłem 10, gdyż każdemu kolejnemu filmowi coś brakowało i zawodził moje oczekiwania... Jednak w tym przypadku było zdecydowanie inaczej, mimo iż natknąłem się na niego przypadkiem.... Co tu więcej dodać, film po prostu miażdży nie tylko humorem, ale również tym, że cała historia wydarzyła się naprawdę.... Jak narazie nie ma piękną średnią ocen, ale boję się, że jak wejdzie do polskich kin to trolle zaczną go atakować i wypadnie z setki, a byłaby to wielka strata bo takie filmy po prostu muszą w niej być.... Polecam każdemu, kto go jeszcze nie widział.... ;)
Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 9
TheKing23

Również jestem zaczarowana tym filmem i przyznam że dawno nie widziałam tak dobrego kawałka kina. Trochę w stylu The Bucket List ale ten film jest dla mnie zdecydowanie lepszy. Cudowne kreacje, świetny humor, oglądając miałam uśmiech od ucha do ucha. Omar Sy po prostu genialny, bezbłędny ! Ciężko mi sobie teraz wyobrazić ten film z innym aktorem :) Świetna opowieść, cudowna muzyka, doskonałe dialogi. Pozytywy można mnożyć w nieskończoność. Co ciekawe film podejmuje trudny temat kalectwa ale w tak urzekający sposób, że brakuje słów. Wszystko bez zbędnego patosu. Oglądałam z zapartym tchem do napisów końcowych. Ciekawa jestem jakie puszczą w Polsce napisy, bo te które ja oglądałam były kapitalnie tłumaczone :) Polecam, polecam, polecam ! Ten film trzeba koniecznie obejrzeć ! Cudo !

ocenił(a) film na 10
renata_

Zdecydowanie zgadzam się z przedmówcami. tak dobrego filmu nie widziałem już naprawdę dawno więc zachęcam do oglądania:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
TheKing23

ja 9/10 nie ma co ukrywać kawał dobrego kina !!! Polecam !!! dawno nie widziałem tak dobrej mądrej komedii !!!