Nietykalni

Intouchables
2011
8,6 709 tys. ocen
8,6 10 1 708840
6,9 69 krytyków
Nietykalni
powrót do forum filmu Nietykalni

Choć liczba 260 tysięcy osób ,które oceniło film robi wrażenie, to liczba gwiazdek jest przesadą.Natomiast wiem kto , ale nie do końca wiem czemu dawał tak wysoką notę.Mianowicie tymi co tak wywindowali ten film są ,uwaga...KOBIETY.Trudno mi powiedzieć skąd ten fenomen, ale myślę,że moja teoria jest trafna.
Jeśli któraś z pań byłaby tak miła to proszę o kilka słów dzięki którym chociaż trochę mógłbym zrozumieć czemu ten film tak wam się podoba.

ocenił(a) film na 7
badask_madafaka

Abstrahując od dyskusji, bo mnie ona nie interesuje, a moje zdanie na temat nietykalnych jest takie, że to db/bdb film, ale z powodu faktu, iż jest największym nieporozumieniem w tym rankingu nie wystawiam mu oceny, serio uważasz, że o inteligencji świadczy patrzenie komuś w profil i stwierdzanie o "IQ" tamtego użytkownika na podstawie filmów, jakie ma w ulubionych?

ocenił(a) film na 8
CHDZ

Wow, Freud byłby dumny. Psychoanaliza na wysokim poziomie. Jestem pewien, że rozpisałeś dogłębną metodologię zanim dokonałeś serii badań, po których możesz podać owe statystyki. To chyba goście Twojego pokroju podają w TV wyniki sondaży (czytaj oparte na nonsensownych domysłach). Brawo, życzę dalszych sukcesów w karierze psychologa.

ocenił(a) film na 10
badask_madafaka

Dokładnie :D Psychoanaliza pełną gebą, a my kobiety "głupie, że lubimy takie filmy" :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
CHDZ

No czytam Ciebie i nie wierzę, wysnuwasz jakieś dziwne teorie, poprawiasz innych i obrażasz ale to czytając Twoje wypowiedzi, odnosi się wrażenie, iż Twój poziom intelektualny pozostawia dużo do życzenia, jak i znajomość zasad pisowni polskiej. Rozumiem, że film mógł Ci się nie podobać, w końcu może mieć za wysokie progi, na niektóre nogi. Kiedy dorośniesz, nauczysz się dystansu i podniesiesz swój poziom, proponuję wrócić do filmu po raz drugi, może wtedy zrozumiesz, dlaczego ten film jest dla innych ludzi taki wartościowy i tak wysoko przez nich oceniany. Pozdrawiam

Maria1122

Ani nie zaprzeczasz ani nie potwierdzasz mojej teorii, więc co chcesz wnieść do tematu?Nawet filmu nie oceniłaś , a bawisz się w obrończynie uciśnionych.Nie ciągnij dalej rozmowy jak zamierzasz dalej pisać swoje mądrości, dziękuję.

ocenił(a) film na 10
CHDZ

Dziwne, że nie banują tutaj takich osób jak Ty CHDZ, które tak obrażają innych...

CHDZ

Przykro mi, ale nie mogę napisać Ci babonie, co sądzę o Twoich ulubionych serialach i czy to wysokie progi, gdyż nie mieszkam w Polsce i ich po prostu nie znam. Nie wiedziałam, że jesteś kurą domową czy ptasim móżdżkiem, ale to rzeczywiście wiele wyjaśnia co do Twojego " krakania", niemniej Twoje wypowiedzi są na tyle mało konstruktywne, że szkoda mi na nie czasu, dlatego dalsze Twoje posty, pozwolę sobie zignorować...