Pozycja i średnia ocena tego filmu to profanacja rankingu.Dla jego dobra dałem 1.Gdyby nie wygórowana średnia to dałbym 7.Film na przeciętnym poziomie i pozycja nad takimi dziełami jak "Zielona Mila" czy "Forrest Gump" to kompromitacja filmwebowiczów.Z resztą ten film nie powinien znaleźć się w top500.Jeśli ktoś chce zarobić na filmie to już ma receptę na tacy-film musi być o kimś sparaliżowanym.
Zgadzam się z opinią w 100 %. Niestety ze względu na to, że każdy film dostaje u mnie zasłużoną notę nie mogę na siłę obniżać średniej oceny chociaż bardzo bym tego chciał. Film w żadnym stopniu nie zasługuje na średnią ocenę jaką w sobie posiada. Dodatkowo miejsce na którym się znajduje również pozostawia wiele do życzenia. Dla mnie to jest max 7.
Profanacja rankingu? Wolne żarty. Obłuda i jeszcze raz obłuda. Przez takich jak ty, ranking jest zafałszowany. To może jeszcze utwórz 100 kont i z każdego z nich wystaw 1 temu filmowi? Z "Titanikiem" już tak zrobiono (dawno, dawno temu.. był w TOP 100). Pogódź się z tym, że ten ranking to swego rodzaju statystyka gustu przeciętnego Kowalskiego. Statystyki chcesz zmieniać? Ciesz się swoimi upodobaniami i przestań robić z rankingu jakiejś świętości, bo to jest dopiero śmieszne, a raczej infantylne.