Biorąc pod uwagę poziom filmów, które weszły do kin w ciągu ostatnich kilku lat, ten zdecydowanie jest jednym z najlepszych.
Widziałem większość mainstreamowych filmów ostatnich lat i w tej grupię filmów Intouchables zdecydowanie zalicza się do czołówki.
Uważam, że owszem, film jest naprawdę dobry, ale uważam też, że 9 miejsce to za wysoko. Film zasługuję na miejsce w pierwszej 30, ale raczej bliżej 30 niż 1.
nie i nie wiem skąd to ogólne zajaranie, film bardzo dobry, ale to wszystko, średnia 7,6 czy 8,1 była by adekwatna, ale na pewno nie taka i aż 9 miejsce
Film warty uwagi, jednak miejsce 9 w rankingu jest moooocno zawyżone, nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Film zasługuje wg mnie na mocną ósemkę.
Ciekawy - owszem. Piękny, mądry i takie tam, ale nie patrzałbym na ranking filmweba. Zwłaszcza, że ranking owy zlicza wszystko do kupy. Porównując Intouchables do na przykład Shawshank czy 12 gniewnych ludzi, to na pewno nie zasługuje na to miejsce. Ale porównując go do większości filmów ostatnich lat, z pewnością zasługuje na miejsce w pierwszej trójce.
Tak czy inaczej - nie sugeruj się rankingiem. Po prostu idź do kina :)