witam. ten film z założenia miał być prosty, łatwy i pełen efektów - i taki jest! idealnie do niego pasuje piwko i kiełbaski z grilla ;) Pozdrawiam.
no film nawet nawet ale twoja ocena 10/10 czyli "arcydzieło" to chyba lekka przesada nie?jaki sens ma szastanie 10 i przyznawanie ich kazdemu filmowi który ci sie spodoba?
ponieważ ja mam swój system oceniania. Od 2 lat pracuję w VideoWorld i obejrzałem mnóstwo filmów, a daję 10 tylko tym, które naprawdę mi się spodobały i które obejrzałem za jednym podejściem od początku do końca. Większość filmowych pozycji na rynku to chłamy i takim projektom nie wystawiam nawet oceny (aby nie urazić tych którym dany film się spodobał) Zdaję sobie sprawę, że nie ma filmu idealnego, "arcydzieła", a wystawione przez moją osobę noty są zawyżone, ale nie mają one większego wpływu na ogólną ocenę (przy tysiącach lub dziesiątkach tysięcy ocen innych użytkowników, którzy bardziej obiektywnie oceniają film). Pozdrawiam.
Ja nie pracuje w Video world i nie rozumiem co to ma do rzeczy?ja tez oglądam duzo filmów,jaki sens ma zawyżanie ocen?to juz chyba lepiej wogóle nie oceniać, bo jeśli Niewidzialny dostaje u ciebie 10 to chciałbym wiedzieć jaką ocene dałbyś np Ojcu chrzestnemu,matrixowi,władcy pierścieni,avatarowi,pulp fiction,milczeniu owiec itp wymieniłem kilka gdyż nie znam twojego gustu ale chyba większość przyzna ze to są arcydzieła kina.Ja każdy film oglądam od początku do końca i większość jest fajna i gdybym miał dawac 10 tylko dlatego ze obejrzałem cały i jest fajny to byłoby chore. Ja wybierając film korzystam z filmwebu i z opinii osób które juz go oglądały,dlatego cenie sonie opinie innych osób, tylko chciałbym zeby to było sensowne i obiektywne a u Ciebie niestety tak nie jest, bo dając 10 takiemu filmowi wprowadzasz ludzi w bład.pozdrawiam
nie wprowadzam nikogo w błąd. Nikomu nie każę ( i nawet nie życzyłbym sobie) sugerować się moimi wystawionymi ocenami. Gusta filmowe są bardzo różne i np Tobie podobał się Avatar i nazywasz go "arcydziełem kina", a dla mnie to nudny i zamulający gniot. I choć nadal w duchu będziesz uznawał mnie za idiotę to ja nadal będę dawał 10 tym filmom które mnie bardzo zaciekawiły;) Pozdrawiam.