Niezapominajka

Forget Me Not
2009
4,9 3,1 tys. ocen
4,9 10 1 3135
Niezapominajka
powrót do forum filmu Niezapominajka

Nie wiem, czy czasem ten film nie jest najgorszym, jaki oglądałam.
Z horrorem nie ma nic wspólnego. Jest ekstremalnie nudny, wulgarny.
Szczerze żałuję tego czasu.

beta_00

a na trailerze wyglada zaj3biscie

kazikXpower

Możliwe, ale do mnie zupełnie nie trafił : )

beta_00

to podaj te ktore trafily :)

kazikXpower

W jakim celu? Każdy ma inny gust : ). O jaki gatunek Ci chodzi?

beta_00

o horrory :)

kazikXpower

To raczej pytanie nie do mnie, bo dotychczas jeszcze żaden mnie nie przestraszył : ). Właściwie nie oglądałam wielu, ale mogę polecić Mame, Kobiete w czerni i Obecność.

beta_00

nie polecaj slawnych tylko takich wiesz:) mal;o znanych hehe jak np jenifer

kazikXpower

Mówiłam, że nie oglądam wielu horrorów : ) Jak mi się coś przypomni to napiszę.

beta_00

to jak nie ogladasz to sie nie wypowiadaj bo sie nie znasz na hororrach :)

kazikXpower

Będę się wypowiadać, jeśli tego zechcę. To, że nie oglądam wielu, nie znaczy, że nie oglądam wcale i nie znaczy, że nie potrafię dostrzec, jaki ten film jest beznadziejny. Może moja ocena tego tworu jest subiektywna, ale nie mam ochoty silić się na obiektywizm. W gwiazdkach wiele by się nie zmieniło.

beta_00

Tobie beznadziejny bo sie wgl nie znasz:) innym jest zaj3bisty hehe proste

kazikXpower

Może po prostu mam większe wymagania? Ja bym powiedziała, że jest odwrotnie.
Każdy ma prawo do swojej oceny, zdania. A poza tym na jakiej podstawie mnie oceniasz? Czy cos mi umknęło i znasz mnie i każdy film, który oglądałam?
Dodatkowo o gustach się nie dyskutuje.

kazikXpower

A tak przy okazji, film ma średnią 5,3. Faktycznie "zaj3bisty"

beta_00

jak ja bym sie sugerowal srednia to bym nic nie ogladal
idz lepiej na dlaczego ja

kazikXpower

Podziękuje. Raczej wolę ambitniejsze produkcje.

kazikXpower

Ogólnie to nie rozumiem tej całej dyskusji. Różnica zdań - okej, ale żeby od razu tak na mnie naskakiwać?

beta_00

bo malo rozumeisz a wielkie wypowiedzi jak bys byla wielki znawca pffff zegnam

kazikXpower

Mało rozumiem? Wielkie wypowiedzi? Dlaczego? Bo stosuję polskie znaki, duże litery i znaki interpunkcyjne?
Również żegnam. To chyba nie mój poziom.

beta_00

no wlasnie idz komentowac mode na sukces :)

ocenił(a) film na 1
beta_00

Zgadzam się z oceną filmu, jeden z najgorszych everrr....A co do dyskusji - nie było sensu odpisywać na jawne trollowanie ;)

Curlie

Dziękuje : )
Z całej dyskusji miałam niezły ubaw i dlatego odpisywałam. Uwielbiam ludzi, którzy oceniają kogoś, nawet tej osoby nie znając :D

beta_00

Widzę, że w najczęściej oglądanych gatunkach u ciebie nie ma horroru więc jeżeli chodzi o ten film twoja wypowiedź ma niewielkie znaczenie. Horror to nie tylko krew, tutaj były duchy czyli to co najlepsze w horrorze. Ja pamiętam, że te duchy były bardzo straszne.

Andrzejek324

Co nie zmienia faktu, że już sporo horrorów obejrzałam, a ten był zdecydowanie słaby. Nie uważam, że horror to tylko krew. Mi się nie spodobał, zdecydowanie nie.

beta_00

A mnie byle duch przyprawia o zawał serca. Bardzo łatwo mnie wystraszyć i ten horror bardzo mi się podobał.

Andrzejek324

A mnie jest bardzo ciężko przestraszyć, więc jestem wymagająca.

beta_00

No i spoko. Ja horrory o duchach,demonach,opętaniach i egzorcyzmach oglądam od jakiejś piatej klasy pdstawówki i na 3/4 , które obejrzałem to wrzeszczałem ze strachu i "robiłem w gacie".

ocenił(a) film na 6
beta_00

jest taki sredni ogl duzo gorszych wiec nie marudz

ocenił(a) film na 4
beta_00

Zgadzam się z Tobą. Film jest beznadziejny, chociaż naprawdę miał potencjał na coś dobrego, niestety wyszło co wyszło. Duchy wyglądające jak kapela Black Metalowa, znowu grupa studentów, która staje się ofiarą złej mocy, czyli ogólnie brak klimatu i czegokolwiek, czego można by się tutaj bać. Poza tym, podczas oglądania tego tworu można się nieźle wynudzić. No cóż, szkoda, bo jak mówiłem, mogło z tego wyjść coś dużo lepszego.

ocenił(a) film na 7
beta_00

"Z horrorem nie ma nic wspolnego"... To film o morderczych duchach, wiec to jest HORROR ! O Jezuniu, slepota niektorych przyprawia mnie o zawal ;)