Filmy wyprodukowane przez "N"(pedofix) są coraz gorsze !To jest jeden z przykładów ! Oglądanie męczy ! Długi nudny i bez sensu ;)
Jeśli darujesz sobie fiksacje seksualne na temat czyichś odbytów i skupisz się na własnym to zauważysz, że świat ma wiele fajniejszych spraw do zaoferowania niż zaglądanie do czyjejś sypialni.
I tu jest sedno sprawy, jak netflix w koncu zrozumie ze nikogo to nie obchodzi, to może wroci do robienia dobrych filmow.
Typowy przykład uprzedzonej, niezbyt zrownowazonej psychicznie osoby, która nie wie o czym mowi ale krzyczy najgłośniej. W filmie nie ma żadnego watku homoseksualnego, a już zwłaszcza nie widzimy na ekranie żadnych odbytów czy lewactwa jak to ująłeś, choć ewidentnie filmu nawet nie odpaliłes a wydales opinie na podstawie bardzo mylącego opisu fabuły. Czy mądry człowiek zachowuje się w ten sposob? No nie bardzo, ale żyj w tej swojej bańce dalej, na pewno wyjdzie Ci to na dobre ;)
100% racji, lemingi oczywiście nadal w swoim świecie nie widzą co pedofix im przemyca, albo po prostu to lubią.
Głupota już w ikonce. Nie płac nie oglądaj. Co za brednie piszecie. Netflix obowiązkowy jak szkoła i rosół w niedziele? Sfrustrowane trolle i tyle
Film jest świetny, minimalistyczny, nie jest przegadany, gęsta atmosfera, że można nożem kroić a gra aktorska dwóch głównych bohaterów to mistrzostwo.
Nie wyjaśniaj bo nawet nie warto. Tam umiejętności poznawcze zaczynnają się na Koralgolu a kończą na Szybkich i Wsciekłych
Znakomite kino, ale skąd możesz wiedzieć jak nie rozumiesz... Nie odróżniłbyś dobrego filmu nawet gdybyś na nim usiadł. A słowa tolerancja to pewnie nigdy nie słyszałeś nawet
Tak znakomite kino, że zasnąłem po 30 minutach, mimo, że byłem wypoczęty i nakręcony na wieczór filmowy, haha. Realizacja tego filmu to dramat. Film ma być przyjemny w odbiorze, a nie przypominać długą i nudną lekturę szkolną.
Tak też właśnie robię, dlatego sugerując się gatunkiem ów produkcji, postanowiłem ją sprawdzić. Finalnie musiałem wyłączyć, ponieważ okazało się, że to badziewie. Już czaisz?
Czaje że się nie znasz i nie umiesz docenić kina. A co gorsze się z tym obnosisz
No tak, bo jak ktoś ma inne zdanie na temat filmu niż Ty to automatycznie nie potrafi docenić kina. Czaję, że zbyt bystry to ty nie jesteś.