Nieznajomy

The Stranger
2022
6,4 8,3 tys. ocen
6,4 10 1 8305
6,9 11 krytyków
Nieznajomy
powrót do forum filmu Nieznajomy

Słabizna...

ocenił(a) film na 3

Filmy wyprodukowane przez "N"(pedofix) są coraz gorsze !To jest jeden z przykładów ! Oglądanie męczy ! Długi nudny i bez sensu ;)

ocenił(a) film na 7
con_desiros

Sam jesteś bez sensu

rafiks007

Jak lubisz penetracje meskich odbytów, to idz gdzie indziej

Losu7

Jeśli darujesz sobie fiksacje seksualne na temat czyichś odbytów i skupisz się na własnym to zauważysz, że świat ma wiele fajniejszych spraw do zaoferowania niż zaglądanie do czyjejś sypialni.

tataj

I tu jest sedno sprawy, jak netflix w koncu zrozumie ze nikogo to nie obchodzi, to może wroci do robienia dobrych filmow.

ocenił(a) film na 7
Losu7

Typowy przykład uprzedzonej, niezbyt zrownowazonej psychicznie osoby, która nie wie o czym mowi ale krzyczy najgłośniej. W filmie nie ma żadnego watku homoseksualnego, a już zwłaszcza nie widzimy na ekranie żadnych odbytów czy lewactwa jak to ująłeś, choć ewidentnie filmu nawet nie odpaliłes a wydales opinie na podstawie bardzo mylącego opisu fabuły. Czy mądry człowiek zachowuje się w ten sposob? No nie bardzo, ale żyj w tej swojej bańce dalej, na pewno wyjdzie Ci to na dobre ;)

ocenił(a) film na 7
con_desiros

Wróć na plebanię dzbanku

wojtek_2011

Na plebanii by mu zrobili z dupy studnie

con_desiros

100% racji, lemingi oczywiście nadal w swoim świecie nie widzą co pedofix im przemyca, albo po prostu to lubią.

ocenił(a) film na 7
baraqs

Olaboga,amen !

con_desiros

"Pedofix" - brawo!

ocenił(a) film na 7
ace1

Głupota już w ikonce. Nie płac nie oglądaj. Co za brednie piszecie. Netflix obowiązkowy jak szkoła i rosół w niedziele? Sfrustrowane trolle i tyle

con_desiros

Film jest świetny, minimalistyczny, nie jest przegadany, gęsta atmosfera, że można nożem kroić a gra aktorska dwóch głównych bohaterów to mistrzostwo.

ocenił(a) film na 7
Treehouse

Nie wyjaśniaj bo nawet nie warto. Tam umiejętności poznawcze zaczynnają się na Koralgolu a kończą na Szybkich i Wsciekłych

ocenił(a) film na 7
con_desiros

Znakomite kino, ale skąd możesz wiedzieć jak nie rozumiesz... Nie odróżniłbyś dobrego filmu nawet gdybyś na nim usiadł. A słowa tolerancja to pewnie nigdy nie słyszałeś nawet

browne_2

Tak znakomite kino, że zasnąłem po 30 minutach, mimo, że byłem wypoczęty i nakręcony na wieczór filmowy, haha. Realizacja tego filmu to dramat. Film ma być przyjemny w odbiorze, a nie przypominać długą i nudną lekturę szkolną.

ocenił(a) film na 7
slawmm

Buhahahaha. Musisz wybierać adekwatnie do swojego gustu

browne_2

Tak też właśnie robię, dlatego sugerując się gatunkiem ów produkcji, postanowiłem ją sprawdzić. Finalnie musiałem wyłączyć, ponieważ okazało się, że to badziewie. Już czaisz?

ocenił(a) film na 7
slawmm

Czaje że się nie znasz i nie umiesz docenić kina. A co gorsze się z tym obnosisz

browne_2

No tak, bo jak ktoś ma inne zdanie na temat filmu niż Ty to automatycznie nie potrafi docenić kina. Czaję, że zbyt bystry to ty nie jesteś.

ocenił(a) film na 7
slawmm

To czaj dalej ignorancie

browne_2

Japa gościu. Nie mam w zwyczaju wdawać się w polemikę z zarozumiałymi bufonami.

ocenił(a) film na 7
slawmm

A ja z ćwierćmózgami

browne_2

Zatem unikaj otwierania ust, gdy patrzysz w lustro.

ocenił(a) film na 7
slawmm

A ty dalej ośmieszaj się publicznie

browne_2

Poszedł mi stąd. Już.

ocenił(a) film na 8
con_desiros

wreszcie dobitnie pokazałeś brak rozumu