Nieznany numer: Skandal SMS-owy w liceum

Unknown Number: The High School Catfish
2025
6,3 3,2 tys. ocen
6,3 10 1 3238
Nieznany numer: Skandal SMS-owy w liceum
powrót do forum filmu Nieznany numer: Skandal SMS-owy w liceum

Mindfu*k

ocenił(a) film na 4

Biedna dziewczyna, została z papką w mózgu, bez przyjaciół. Matka nią tak zakręciła, że teraz - pomimo tego co się stało - ona kocha ją najbardziej na świecie (?!). To mną wstrząsnęło.

Matka powinna mieć przymusową terapię (może ją odbywa) i zakaz kontaktu z córką do jej pełnoletności przynajmniej, nie wiem ile teraz ma lat ta dziewczyna. Uważam, że to jest dalej manipulacja i mącenie w głowie córce, nawet jeśli teraz jest to informacja, że "kocha ją bardzo bardzo bardzo i mówi jej, że jest piękna." Nie mogę nawet wyrazić jak chore to jest.

Rodzice Khloe, poziom emocjonalny i intelektualny buraka-tępaka. Ich córka też biedna. Jeśli nie jest miła dla rówieśników, to jest to ewidentne skąd te zaburzenia pochodzą.

Matka Lauryn. Nadal po takim czasie próbuje się wybielać i umniejszać to co zrobiła. . Co do choroby psychicznej - na pewno jest, ale to bardzo poważny stan i powinna się leczyć po sam kres swoich dni, a z miłości do bliskich, których tak niepomiernie skrzywdziła, powinna trzymać się od nich z daleka.

Jak dla mnie kara chyba zbyt mała.

Gajowa

Prawdopodobnie matka przez wiele lat uzależniała ją od siebie, praktycznie była przy niej zawsze - trenowała ją i uczestniczyła w życiu szkoły. Dziewczyna nie miała przyjaciół za bardzo, była samotnikiem (może też zasługa matki). Widać tutaj bardzo silne współuzależnienie

Gajowa

Czy nie uwazacie, ze zachowanie mamusi na koniec jest zalosne. Ona tak bardzo nie chciala, by corka przezyla to samo, co ona w mpodosci, wiec zgotowala jej jeszcze wieksze pieklo.

I skoro corka juz rozeszla sie z chlopakiem, to po co odstraszala jego zupelnie obca, nieznana partnerke?

Histora zakochanej w przyszlym zieciu mamusi nie klei sie za bardzo :)

ocenił(a) film na 6
FK1988

No jak to się nie klei? Sam sobie odpowiedziałeś - odstraszała obcą, nieznaną partnerkę, bo miała jakieś uczucia do Owena. Jak bardzo trzeba mieć nas**ne w głowie, aby odnaleźć numer telefonu matki nowej sympatii byłego chłopaka swojej córki w mieście oddalonym o 100 km?

ocenił(a) film na 6
adulcias

Niestety kobita jest absolutnym narcyzem. Zachowań narcyza nie da się czasem wytłumaczyć, ale słyszałam o przykładach robienia podobnego piekła z życia osobom, które padły ofiarami narcyzów.  Bardzo polecam, można poznać ich techniki działania - https://www.youtube.com/watch?v=I6Q39RW_Tak

adulcias

Jak ona pisała te smsy bez pokazywania nr tel ?

ocenił(a) film na 6
Weronka90

Jest to wytłumaczone w dokumencie - używała aplikacji, która wysyłała smsy z różnych randomowych nr telefonów, których nie dało się namierzyć. Dopiero, chyba to był agent FBI, dotarł do danych telefonu, który miał zainstalowaną aplikację i tak dotarł do nr telefonu matki.

adulcias

Chore że matka zniszczyła życie swojej córce poszła siedzieć za to ?