PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10092127}

Nieznany numer: Skandal SMS-owy w liceum

Unknown Number: The High School Catfish
2025
6,3 3,1 tys. ocen
6,3 10 1 3077
Nieznany numer: Skandal SMS-owy w liceum
powrót do forum filmu Nieznany numer: Skandal SMS-owy w liceum

obie siebie warte

ocenił(a) film na 5

Jedna chora zaburzona psychicznie 40 latka, która gnębiła córkę pisala do niej OBRZYDLIWE rzeczy w tym najgorsze jakie może napisać matka do dziecka, jej chłopaka i pół klasy a dodatkowo okłamywała męża przez rok w sprawie pracy. Tak Lauren która jest ślepo zapatrzona w matkę bezgranicznie jej ufa i utrzymuje z nią wieź. Niektórzy mogą powiedzieć, że matka oplotła Lauren wokól palca, ale ja skłaniam sie ku opini, że niedaleko pada jabłko od jabłoni. Współczuje przyszłym chlopakom Lauren

ocenił(a) film na 4
Dexiuu

Dokładnie. Córka już ma spory problem, skoro nadal chce tkwić w toksycznym układzie, naiwnie twierdząc, że "odłożyła na bok" to co jej matka zrobiła...

Dexiuu

Oznacz ze spojler bo juz nie mam po co wlaczac :/

Dexiuu

Z tego co czytalem to Lauren nie ma z matka za bardzo kontaktu.

ocenił(a) film na 7
Dexiuu

Spoiler cymbale

Sarin

Stara manipulowała córką od małego, obwinianie Lauren o cokolwiek to idiotyzm

Dexiuu

Tylko mężczyzna i tylko niedojrzały mężczyzna mógł wyciągnąć takie wnioski, men ☕

ocenił(a) film na 5
_beetlejuice

Oglądałaś ten dokument czy tak tylko sobie swoje frustracje z braku miłości w życiu realnym wylewasz w Internecie w jedynym miejscu gdzie ktokolwiek może zobaczy twoje żale? Myślałem, że tylko p0lki są na tyle infantylne  żeby dawać się manipulować własnej matce albo internetowemu trendowi nienawiści do Mężczyzn ale jak widać po Lauryn no i po tobie to globalne kobiece doświadczenie ☕

Dexiuu

HHahahahahahahahah

ocenił(a) film na 5
_beetlejuice

nie spodziewałem sie po tobie niczego mądrzejszego

ocenił(a) film na 5
Dexiuu

a i tak sie zawiodłem

Dexiuu

Ja bym żywcem taka babę zakopała syndrom sztokholmski