Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

...

ocenił(a) film na 8

Jedyne czego nie rozumiem, to po ch*j tam Liam Hemsworth..

ocenił(a) film na 10
buffu

tutaj masz ładnie wszystko wyjaśnionie:

http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/Liam+Hemswort h.,1996434

http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/na+temat+hems wortha,1983849

pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Nie mówię jak zagrał.. Bo zagrał dobrze. Chodzi mi o to, że on jako aktor nie jest adekwatny do tytułu "Niezniszczalni". Nie grał Terminatora, Rambo itp.. tylko grał w romansach.. chyba, że czegoś nie wiem

użytkownik usunięty
buffu

Nie ma się co sugerować tytułem bo to tylko tytuł nic więcej. Jak widać każdy może zagrać.

ocenił(a) film na 10

nie gadaj głupot że każdy w takim filmie może zagrać...

użytkownik usunięty
Expendable91

A co to za sztuka tu zagrać? Jeśli kogoś chcą to biorą nie trzeba być Terminatorem jak widać.

ocenił(a) film na 10

ludzie zazdroszczą po prostu liamowi.

"biorą kogo chcą" - racja

ale to działa też odwrotnie. nie każdy kto chce zagrać w tym filmie zostanie zaangażowany

byle kogo nie biorą do filmu ale o tym już była mowa wielu tematach

użytkownik usunięty
Expendable91

No tak.

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ja mu zazdroszczę. Też bym chciał z nimi zagrać :D

ocenił(a) film na 10
Expendable91

No akurat to jest prawdą chybą .W pierwszej cześci zagrał przecież Gary Daniels ,aktor filmów kina akcji i karate klasy B,C itp .Daniels był przecież jeszcze mniej znaną i popularną gwiazdą kina akcji w latach 90 niż Cynitha Rothrock ,Lorenzo Lamas ,Mathias Hues czy Don ,,The Dragon ,,Wilson .Kogo potrzebują i kto im pasuje to biorą .

użytkownik usunięty
bradock

Zgadza się.

ocenił(a) film na 10
bradock

no ale daniels isę tam nie pchał tylko sly go zaangażował, tak samo robertsa i austina.

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Tego nie wiemy czy daniels się tam pchał czy nie pchał .Widocznie przyszedł na csting ,sprawdził się i zagrał

ocenił(a) film na 10
buffu

chyba te linki co podałem nie odwiedziłeś.

po prostu sly zatrudnił nikomu nieznanego liama, dał mu szanse czego moża mu pozazrościć. liam dopiero zaczyna kariere i już ma świetny film na koncie. nie zapominajmy że pierwszy film od sly to był erotyczny film ;)

popatrz na di caprio. zagrał w titanicu przez co wiele osób się z niego naśmiewało że to laluś. teraz gra w genialnych filmach i ma genialne role. liam dostał szanse i mam nadzieje że to wykorzysta

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Każdy chyba by chciał zagrać z legendą kina akcji jaką jest Stallone .Nawet Statham jak się dowiedział o tym że ma grać z nim w 1 cześci to się bardzo uczieszył ,zgodził się zagrać za tylko przyzwoitą sumę pieniedzy anie jakość wielką gaże .Nic w tym dziwnego że Liam grał u boku Stallona w Niezniszczalnych 2

ocenił(a) film na 10
bradock

dokładnie. statham brał tylko 400 dolarów tygodniowo. jakby mi stallone zaproponował role w expendables to bym za darmo zagrał

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Do pierwszego zajrzałem, przeczytałem. Do drugiego też zajrzałem lecz nie przeczytałem ;)

"po prostu sly zatrudnił nikomu nieznanego liama, dał mu szanse czego moża mu pozazrościć.."
No dał mu szanse i myślę, że ją wykorzystał bo dobrze zagrał tą role i na pewno przyda mu się w cv nazwisko Stallone, ale z tym zazdroszczeniem to już przesada ;)

A co do Caprio, to według mnie jeden z najlepszych aktorów jakich znam(z ekranu). I wiedziałem to odkąd zobaczyłem film "Co gryzie Gilberta Grape'a" Tam zagrał znakomicie, jako dziecko.!

ocenił(a) film na 10
buffu

ja bym chętnie na jego miejscu był ;)

a co do tego filmu z di caprio to nie znałem i nie widziałem, obejrze go sobie przy okazji

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ja Ci mówię - zbieraj graty i wracaj do Polski. Nakręcimy własny film akcji :D

użytkownik usunięty
Dentarg

i sami zbierzemy obsadę :D

ocenił(a) film na 10

i sami będziemy obsadą ;P
To by było coś. Potrzebny nam tylko: jeden łysy nożownik, jeden czarnoskóry kulturysta, jeden Chińczyk, jeden szef z czarnym wąsem, jeden gamoń w kapeluszu którego nikt nie zna, jeden łysy zabawny twardziel ze szklanego budynku, jeden z włosami na jeża i austrackim akcentem, jeden który potrafi zrobić szpagat w powietrzu i oczywiście Jeden z rudą brodą.
Z powyższych mam włosy na jeża i dałoby radę u mnie z tym akcentem ;D

ocenił(a) film na 10
Dentarg

mam kumpla z rudą brodą ;p

użytkownik usunięty
Dentarg

Ja jestem łysy, tylko nie wiem co z tym nożem

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Okey, a dla mnie jaką rolę mieć będziecie? ;-D Będę rodzynkiem wśród Was, więc to powinno być coś na prawdę ekstra. ;-p

ocenił(a) film na 10
karoman4

Rodzynkiem?... ee tam, ja też do wielkoludów nie należę ;)
Ty, Karomanie, będziesz robiła za Maggie... no chyba, że wolisz za pana Kolanko (Willisa dla niewtajemniczonych), ale to wymagałoby poświęceń - ogolenia głowy na łyso!

ocenił(a) film na 10
Dentarg

To może być Maggie.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Moze coś w stylu roli Eryki Eleniak w Liberatorze?

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Ale bez rozbierania. ;-p

użytkownik usunięty
karoman4

hehe.

ocenił(a) film na 10

No co, musi być jakiś warunek.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Ejze Kasiu, nie badź taka. W tak tryskającym testosteronem filmie jak Niezniszczalni nie powinno brakować kobiecych wdzięków, a skoro w oryginale zabraklo mówiąc kolokwialnie "cycków", to niechże wersja fanowska nadrobi to kolosalne niedopatrzenie :)

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Bujna wyobraźnia i włochate myśli.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Hehehe, ale nie powiesz, ze nie mam racji.
To moze chociaż zgodzisz sie na wizerynek w stylu Pameli Anderson z Żylety?

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Nie widziałam tego filmu. Ale mogę zagrać coś na wzór Cynthii Rothrock i Lindy Hamilton.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Proszę, link do filmu z lektorem
http://www.cda.pl/video/3227558/Zyleta-1996-Lektor-PL-caly-film
A co do Twojej propozycji, to hmm... dobrze machasz nóżkami?