Kicz, tandeta, Stallone wygląda jak karykatura człowieka... a mimo to podobało się i to bardzo :) Mnóstwo scen, tekstów, które wręcz rozbrajają. Tego nie można traktować na poważnie :) 8/10
Zgadzam się ;] Film troche ma za niski poziom jak na tyle "osobistości" ale tak jak mówisz, nie można go poważnie traktować. Dodam, że Chuck i żmija the best xD
Mi się film podobał napewno bardziej niż 1 część. Wybitny nie jest, ale wszystko co potrzeba żeby się podobał jest na miejscu :)
"pierwsza jedynka" heh :) mnie jeszcze rozwalila scena, gdy arni wyrwal drzwi ze smarta :D
A Ty wiesz, jaka wojna była na tym forum przez te drzwi od smarta? Jak pokazali zwiastun, w którym była ta scena, nie była ona jeszcze dopracowana i tu się ktoś oburzył wielce, bo było widać przymocowaną linkę. ;-)
Oczywiście w filmie to poprawili i ta scena wygląda wyśmienicie - cały Arni.
ogolnie, ku memu zaskoczeniu efekty, jak na kino tego typu... byly dosyc kiepskie, np zaden helikopter nie rzucal cienia, kolejka gorska wyglada jak wklejona w paintcie i finalowa scena walki sylwestra, tez pozostawia wiele do zyczenia, ale tak, czy siak - film bardzo pozytywny!
Dla takiego filmu i takiej obsady można przymknąć oko na pewne ''niedociągnięcia''. Ja sama mam ubaw, jak tylko oglądam ten film. Czysta rozrywka.
Kasia mi też się podobał film
Kupiłem za 20 dychy w Media Markt bo w Saturnie winszowali sobie 2x drożej
Troszke mi sie nie podobało jak Lundgren darł łacha z Jeta Li
Ale Van Damme i Adkins takie paskudne role a fe
Lundgren i Li to zgrana drużyna. Z nimi nie można się nudzić i chciałabym, aby w przyszłości (niedalekiej) pomyśleli o wspólnym filmie. ;-)