Świetna obsada, scenariusz nawet całkiem, całkiem, a Wy co o tym filmie myślicie?
nie wiem czemu lerner kazał tyle scen wyciąć -.- mogli dociągnąć do dwóch godzin
Lerner strzelił sam sobie samobója i to takiego porządnego. W moich oczach dużo stracił. Mam nadzieję, że te sceny pojawią się w reżyserskiej wersji.
A widzisz, że się nie skapnęłam. ;-)
A słyszałeś, że ktoś wczoraj chciał pochować Seagala żywcem? Tzn na wikipedii ktoś napisał, że on zmarł 6 marca 2013 roku. ;-) Ale już zostało to sprostowane.
Każdy, tylko nie Seagal, serio... ja wiem, że klasyk itp... ale... no po prostu nie, dajcie spokój. Mam jakiś uraz do gościa, nie trawię z nim filmów, szczególnie, że jedyny film, w którym ginie to ,,Maczeta"... i ginie de facto z własnej ręki... po prostu Seagal byłoby to już przegięcie :P
Film moim zdaniem średni. Dużo akcji, kapitalna obsada, sporo smaczków dla fanów Rambo i innych filmów akcji, ale pomimo tego broni się jedynie jako pastisz. Fabuła banalna, nawet jak na strzelankę i w sumie nudna. Sceny strzelanin mało realistyczne. 6/10
Film genialny, dawno się tak dobrze nie bawiłam :) a scena ze smartem! :D No i niezawodny Chuck :p