Cos czuje, ze Adkins zostanie Boyka do konca swojej kariery. Ta jak Stallone Rambo itp
Przynajmniej upodobnisz się do Willisa. Izabelka upodabnia się do Adkinsa i jest ok. Tylko, że ja się boję Adkinsa, jako Hectora z Ex2, bo wydał mi się groźniejszy ;-)
Hector rulez, jego image już powala właśnie,idealnie dobrany kostium i charakteryzacja na takiego bad gaja. zresztą Van Damme i Adkins najlepiej poubierani wg mnie w tym filmie.
Dobrze karo.
Czytałaś że powstanie żeńska wersja Exów? Maja m.in zagrać jovovich i beckinsale a patrząc po tym co pokazały w Residentach i Underworldach to idealny pomysł. Choć tam to w sumiebyły efekty i dublerka no ale grunt by wizerunek zachować.
Czytałam, że ma powstać i uważam, że nie ma sie czym rajcować. No, może faceci znajdą ku temu powody. Ale ja ich nie widzę.
Jestem sceptycznie nastawiona do tego pomysłu. Mogliby dać dwie babki do Ex3, a nie robić osobny film.
Kasiu jak już.
Babki z giwerami? Chyba że zrobią to jako komedię, a nie film akcji.
Miło mi, Mirek.
Słuchaj Kasiu, oby tylko z tego Charlie Angels nie wyszło to spokojny będę.
Był taki film z hong Kongu, "Żelazne anioły", tam to sie babki tak umiały naparzać że niektórzy z Exów to by im rady nie dali:D