Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124669
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2
karoman4

jupi!!!
k

ocenił(a) film na 10
karoman4

Czyli nie przybijemy tej piątki.

ocenił(a) film na 10
Izabelka_filmweb

eee nie! Jestem facetem i mi jakos wizja żenskiej wersji EX nie pasi. W Zelaznych Aniolach te aktorki potrafily walczyc a po za tym to nie byla holywoodzka produkcja. Cameron Diaz z giwera wieksza od niej bedzie mi sie kojarzyc z tandetnym serialem z Pamela Anderson (VIP), albo z Aniolkami Charliego. A ze ładne kobiety to swoja droga, ale gdybym ja chcial popatrzec na ladne kobiety to nie ogladal bym filmu tylko poszedl bym do klubu ze striptisem :P

ocenił(a) film na 10
Pijany_Mistrz

Co innego gdyby wystapila Cynthia Rothrok i Micheale Yeoh, a nie jakas kurka wodna Angelina Jolie czy Cameron Diaz.

ocenił(a) film na 10
Pijany_Mistrz

Cynthia jak na swój wiek, bardzo dobrze wygląda. Ja chciałabym ją zobaczyć w Ex3.

karoman4

Pamiętacie Lori Petty, tą co grała w "tank girl"?
Też by pasowała.
Ból z żeńską wersją Expendables polega na tym że takich kobiecych odpowiedników-ikon kina kopanego jak na lekarstwo,jedna Yeoh czy Rothrock wiosny nie czynią.
Dałbym Kathleen kinmont,żonę Lorenzo Lamasa, grałą kilka twardych ról kobiecych w filmach z jego udziałem i ellen Ripley z aliena czyli Sigourney Weaver.

ocenił(a) film na 10
Izabelka_filmweb

To jeszcze Lindę Hamilton i Helen Mirren.

ocenił(a) film na 10
Pijany_Mistrz

Cynthia jak na swój wiek, bardzo dobrze wygląda. Ja chciałabym ją zobaczyć w Ex3.

karoman4

A szkoda.

karoman4

Przepraszam za błędy.