Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124687
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

...i się nie przeliczyłem. Dla mnie bomba . Jestem wychowany na tych herosach i spełnili pokładane w nich nadzieje. Świetnym posunięciem było rozbudowanie ról Arniego, Chucka i Brucea oraz Jean jako BAD GUY. Idealnie!!!

PS.
Dolph wymiata!!!

ocenił(a) film na 10
bradock

Bradock, nie przetłumaczysz temu użytkownikowi. On się uparł przy swoim i tego nic nie zmieni. Jego nie przekona żadna teza potwierdzona argumentami. Szkoda tracić czas na gadkę do ściany.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Ok .Wiencej razy nie bedę pisał .

ocenił(a) film na 10
bradock

Widzisz, że to nie ma sensu, a Ty się niepotrzebnie produkujesz i denerwujesz. Olać go i tyle. ;-)

użytkownik usunięty
bradock

Zazwyczaj jest robiony dla każdego, w każdym wieku, dla każdego oczekującego dobrej rozrywki. Blockbuster w zamierzeniu ma odnieść duży sukces komercyjny i być przebojem.
http://www.stopklatka.pl/artykuly/artykul.asp?wi=86879

ocenił(a) film na 10

Taa jasne . Ciekawe czy młodę dzieciaki zajarzyły ten tekst kiedy Lundgren mówi do Norrisa :Podobno nazywają cię ,,Samotnym Wilkiem ,, Ciekawe czy one wogólę oglądały ten film sprzed 29 lat . Niechcę mi się już tłumaczyć czegość co jest oczywistę .

użytkownik usunięty
bradock

A może po prostu wmawiasz sobie że ten film jest tylko dla wybranych. Równie dobrze fanki Zmierzchu mogą powiedzieć że ten film jest tak przez wiele osób niechętnie postrzegany bo nie mogą dostrzec jak głęboka może być zażyłość pomiędzy bladym wampirem a dziewczyną z wiecznie otwartą buzią.

ocenił(a) film na 10
bradock

rozpaczliwe prowokuje ale każdy go już olewa to ty też go olej

ocenił(a) film na 8

Moze zacytuje slowa Stallone z jednego z wywiadow powiedzial, ze "Kazda epoka ma swoich bohaterow". Bohaterowie filmow lat 80 nie sa teraz modni. Do dzis potrafie cytowac z pamieci w srodku nocy linie dialogowe z Rambo czy Terminatora, bo obcowalem z tymi filmami zanim nauczylem sie pisac. Zrobi to pewnie wielu z tego forum i ten film jest wlasnie dla takich ludzi, ludzi ktorzy wychowali sie na takim kinie i widza obecny kryzys kina gdzie godziny cwiczen, akrobacji, inwencji w efektach spec. zastepowane sa komputerem. Amen

ocenił(a) film na 10
Navil

Z tym co napisałeś nie można się nie zgodzić.

ocenił(a) film na 10
Navil

dobrze powiedziane, zgadzam się

ocenił(a) film na 9
Navil

I właśnie dla wybranych jest ten film. Aerozol właśnie trafił w sedno tylko nie potrafi tego zakumać.
Ja np nie mogę pojąć fenomenu iron manów itp.
Właśnie dla mnie i do mnie podobnych jest ten filmik. Aktorzy na których się wychowałem być może ostatni raz puszczają do nas oczko i starają się nam przypomnieć złote czasy VHS ;)

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

A ja nie rozumiem i nigdy nie rozumiem fenomenu wampirów. A może i nawet nie chcę tego zrozumieć.

Nasi twardziele angażując się do Ex2 dali nam coś, czego nikt nam już nie da. W końcu ktoś pomyślał o takich fanach starego, dobrego kina akcji, jakimi jesteśmy. Przecież ci panowie są niemalże częścią naszego życia. Częścią naszej przeszłości i tego co najlepsze. Szkoda, że nie wszyscy są w stanie to zrozumieć. I nie ważne, ile te filmy zawierają prawdy, a ile kiczu. Disco polo to też niby kicz, ale przy takiej muzyce bawią się pokolenia i nikt nie zwraca uwagi, że one nie mają sensu. Tak samo z filmami akcji. Dla takich jak Areosol to będzie kicz, dla nas to będzie arcydzieło. A my możemy to samo powiedzieć o tych wszystkich zmierzchach, hobbitach, o Harrym Potterze, czy o iron manie, że to jest kicz i coś nieprawdopodobnego, żeby na Ziemi żyły czarodzieje, elfy i wampiry.

użytkownik usunięty
Mr.Pink

Rozumiem że ten film może się podobać ale żyby tak od razu dawać 9 albo 10 i to głównie przez sentyment? Stallone zagrał tylko w jednym filmie który zasługuje na takie oceny i jest nim Rocky.

użytkownik usunięty

żeby he he

ocenił(a) film na 10
bradock

słuchaj mnie, karo i mr. pinka. kogoś kto wypisuje bzdury tylko po to by sprowokować dyskusje nie przekonasz argumentami. ty się produkujesz a gostek ma z ciebie polewe, zostaw go

avengers i expendables to dwa różne filmy, nie można porównać komiksowego S-F w PG13 do filmu akcji R w stylu z lat 80 i 90 więc odpuść sobie rozmowe z nim. inni przestali go karmić

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Aerosol to jest trollina znana i nie warto tracić na niego czasu .

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Chciałem mu tylko wytłumaczyć ale on tego nie chcę zrozumieć .Jego sprawa ,ja jestem bardzo bardzo szcześliwy że taki wspaniały i udany film akcji powstał .Teraż czekam z duża chęcią na Uprowadzoną 2 i Nowego Bonda .Kojelna porcja sensacji i emocji .

ocenił(a) film na 10
bradock

nie warto się produkować

użytkownik usunięty
Mr.Pink

Ja muszę sobie jeszcze dwa dni poczekać.

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

ja też wczoraj byłem w kinie i się nie przeliczyłem, świetna zabawa!

Mr.Pink

sama prawda

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

nikt sięw sumie nie zawiódł i wszyscy jesteśmy zadowoleni

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Jak najbardziej tak, choć po cichu liczyłem że będzie trochę więcej Norrisa ;) Ostatecznie jednak pojawiał się w kluczowych momentach i to jest jak najbardziej na +. Mam nadzieję że powstanie trójeczka, a tam nasze dziadki dadzą takiego czadu, jak jeszcze nigdy :D

ocenił(a) film na 9
coffie

A zwróciliście uwagę jakie logo miał Chuck na czapce??? ;D ;D

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

Nie, a jakie?

ocenił(a) film na 9
karoman4

Samotny wilk ;D

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

To mi się właśnie podoba w tym filmie, kolejna puszczone oczko do widzów :)

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

Będę musiała się przyjrzeć.

ocenił(a) film na 9
karoman4

ja dopiero w helikopterze to zobaczyłem

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

Ok, dzięki ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

Dla mnie film super!! Poprostu miazga dawno się nie tak nie bawiłem! Idę drugi raz do kina!

mere

Zgadzam się!!! FILM JEST GENIALNY!!!

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

no dolph pozytywnie zaskakuje ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Mam ochotę go pacnąć. Aż chciałoby się odpisać. I z trudem się powstrzymuję.

ocenił(a) film na 10
karoman4

bo takich cyrkach jakie już czytałem to da się powstrzymać

mistrza w tej dziedzinie i tak nie przebije ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Taa giganta nie przebiją ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

na forum INNE nawet czytałem prostesty z tego powodu że go już nie ma

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Serio, aż tak za nim tęsknią?

To może faktycznie trzeba krzyknąć: DANGERIS WRÓĆ !!!

ocenił(a) film na 10
karoman4

bo w sumie nikogo nie obrażał a dostarczał często tyle rozrywki :D

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Co myśmy na robili.

ocenił(a) film na 10
karoman4

a nie raczej: "sylwek, coś ty narobił...?" ;p

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Nie, Stefan cóżeś ty narobił?

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Z tym to się nie do końca zgodzę. Nie obrażał, ale pamiętam dobrze, jak użył naszych nicków by poprzeć swoje durne trollowanie na forum jakiegoś filmu.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

tak wiem, troche w tym sarkazmu było ;)

chodziło o to że nie wyzywał innych od *ujów itd dość kulturanie się wyrażał

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Nie na forum filmu, tylko na forum Adkinsa - to pamiętam, bo pojechałam za to po nim i to ostro.