Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124687
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Dlaczego Van Damme jest złym? Chyba on jest z tych znanych jest po ciemnej stronie
mocy! A gra gościa do którego wcale nie pasuje. Bezlitosny twardziel bez serca, który
wszystkimi pomiata. Przecież to zawsze nim się wysługiwano i to on obrywał po mordzie!
Ostateczna walka ze Stallonem w jego wykonaniu to istna żenada. Nie przyjmuje
charakterystycznej postawy dla siebie i więcej gada niż bije. A jak zaczyna walkę to się bezmyślnie rzuca na rywala zamiast zrobić coś z karate.

Jest tego jakiś powód, czy taką role dostał i już???

karoman4

oba filmy to wielkie klasyki :)

karoman4

Uniwersalny żołnierz to mój ulubiony film z JCVD

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Mój także ;-D

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

A Uniwersalny żołnierz z 1992 roku? 23 000 000 USD - kosa po prostu.

karoman4

Uniwersalny żołnierz z 1992 r. sporo kasy kosztował ale, za to jaki film :)

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Zayebysty totalnie. A ten monolog Scotta w markecie? ;-)

karoman4

a ta scena to wo gulę piękna http://www.youtube.com/watch?v=3BffLdVh8b4

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Albo ten moment, kiedy Dolph odbezpiecza granat i zanim rzuca go w tą reporterkę, taką zabawną minę robi jak spogląda na Van Damme'a - z tego momentu to aż wyrobić nie mogę ;-D Jak bedziesz oglądał film, to sie przyjrzyj.

ocenił(a) film na 9
karoman4

Ja uwielbiam ten jego taki krzyk chłopięcy, jak w scenie w Uniwersalnym żołnierzu kiedy rzuca granatami w więzienny autobus, co rzut to hałaśliwa radość. Kto widział wie o czym mówię. Zauważyłam, że w filmie Niezniszczalni 2 też to chyba kilkukrotnie robi:)

ocenił(a) film na 10
elninka

Albo jak się bili już u Luc'a na farmie i za każdym razem jak Luc przywalił Scottowi to ten się śmiał jakby nic mu sie nie stało - szajbus totalny ;-D

karoman4

Wiem, wiem obejrzałem ten film z milion razy i za każdym razem jest świetny :)

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

No tak, taki film to na pamięć trzeba znać ;-D

ocenił(a) film na 10
karoman4

trailery są itd a nigdzie go nie ma, dziwne

ocenił(a) film na 10
Expendable91

No właśnie, w ciula nas walą. Tylko smaka narobili tym trailerem.

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

dlatego się właśnie pytam

ocenił(a) film na 10
Expendable91

A widzisz jak lubią nas w ciula robić?

użytkownik usunięty
malysz369

Moim zdaniem sporą tutaj winę ponosi scenariusz. Nie wykorzystał on całkowicie potencjału czarnego charakteru, przez co zły był mniej wyrazisty niż w jedynce. A szkoda, bo Jean Claude naprawdę się przyłożył.

Walka też mogłaby lepsza, ale ostatecznie nie narzekam.

ocenił(a) film na 9
malysz369

Dostał tą role po prostu i moim zdaniem wywiązał się z niej znakomicie moim zdaniem w tym filmie Van Damme zagrał najlepiej aktorsko.

Pupielec

Ale jakoś tak niespecjalnie dali mu się wykazać jeżeli chodzi o walkę :P, mógł trochę bardziej skopać tego stallone`a :D

ocenił(a) film na 9
ho11ywood

no też byłem trochę zawiedziony ale z roli wywiązał się znakomicie wejście Van Damme do filmu było miażdżące :D

ocenił(a) film na 8
Pupielec

Wejście Chucka to dopiero było:) heh ludzie na sali zaczęli wtedy klaskać :)

ocenił(a) film na 9
carnage_5

hehe nie licząc Chucka oczywiście to jest człowiek którego nie powinno brać się pod uwagę nie ważne co by się nie stało to i tak on jest najlepszy :D