Dlaczego rewelacja ? Dlatego że obsada filmu (ta główna) to najlepsi aktorzy filmów akcji
czasów w których dorastałem. Dla mnie są mega dobrymi aktorami i powstało wiele bardzo
dobrych filmów z ich udziałem. Kilka można zaliczyć do klasyki kina akcji. Druga sprawa- film
jest po prostu zaje....ty ! ! ! Jeżeli chodzi o akcję ok, miło się ogląda i w ogóle ale na kolana
powalają dialogi tych gości. Np. po spotkaniu Chucka N. Sylwek mówi- słyszałem że ukąsiła
cię kobra, na co Chuck odpowiada- tak i po pięciu dniach męczarni zdechła. Przecież teksty są
bezbłędne po prostu. Wiadomo jakie żarty krążą w temacie Chucka Norrisa i ten idealnie to
obrazuje. Ci kolesie robią sobie takie jaja na planie filmowym że nie można tego nie uznać za,
w pewnym sensie, doskonały obraz. Nie wiadomo wprawdzie gdzie ten film przypiąć, w sumie
akcja jest prawie non- stop, fantazja w 99% scen chyba, nieśmiertelność głównych bohaterów
również, bo jak inaczej, komedia właściwie jak najbardziej ... Co by nie mówić panowie się dla
jaj zebrali, dla jaj został wymyślony scenariusz i dla jaj sobie zagrali. A że zarobią na tym
kolosalne pieniądze jak podejrzewam to już chwała im za to. Większość ludzi pójdzie zobaczyć
ten film przez sentyment dla tych "dziadków". Rozpisałem się trochę bez składu i ładu ;)
Fajnie, że podobał Ci się ten film ;-) Stara Gwardia kina Akcji w komplecie ;-)
dla mnie ten film to sama strzelanina, z beznadziejną walką na końcu, jet li to w ogóle nie wiadoo po co się na planie pojwił, najbardziej barwną postacią stał się chyba snajper, który nie grał zbyt długo a jednak zostawił po sobie ślad. Jedynka lepsza.
10/10 mega kop mega akcja. Po prostu ten film rozwala system w kategorii filmów akcji
ja nie sądziłem, że jeszcze w obecnych czasach powstanie film, który przebije przynajmniej rambo 2 a tu się okazało, że przebiło z nawiązką. Czekam
DLa mnie który wychował się na Rambo czy Commando film jest rewelacyjny:) Stara gwardia dalej w formie.Teraz to w filmach akcji grają same wymuskane gogusie ale ten film pokazuje jak daleko im do weteranów :)