Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Dlaczego rewelacja ? Dlatego że obsada filmu (ta główna) to najlepsi aktorzy filmów akcji
czasów w których dorastałem. Dla mnie są mega dobrymi aktorami i powstało wiele bardzo
dobrych filmów z ich udziałem. Kilka można zaliczyć do klasyki kina akcji. Druga sprawa- film
jest po prostu zaje....ty ! ! ! Jeżeli chodzi o akcję ok, miło się ogląda i w ogóle ale na kolana
powalają dialogi tych gości. Np. po spotkaniu Chucka N. Sylwek mówi- słyszałem że ukąsiła
cię kobra, na co Chuck odpowiada- tak i po pięciu dniach męczarni zdechła. Przecież teksty są
bezbłędne po prostu. Wiadomo jakie żarty krążą w temacie Chucka Norrisa i ten idealnie to
obrazuje. Ci kolesie robią sobie takie jaja na planie filmowym że nie można tego nie uznać za,
w pewnym sensie, doskonały obraz. Nie wiadomo wprawdzie gdzie ten film przypiąć, w sumie
akcja jest prawie non- stop, fantazja w 99% scen chyba, nieśmiertelność głównych bohaterów
również, bo jak inaczej, komedia właściwie jak najbardziej ... Co by nie mówić panowie się dla
jaj zebrali, dla jaj został wymyślony scenariusz i dla jaj sobie zagrali. A że zarobią na tym
kolosalne pieniądze jak podejrzewam to już chwała im za to. Większość ludzi pójdzie zobaczyć
ten film przez sentyment dla tych "dziadków". Rozpisałem się trochę bez składu i ładu ;)

ocenił(a) film na 10
Amenhotep

Fajnie, że podobał Ci się ten film ;-) Stara Gwardia kina Akcji w komplecie ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

pojawił się nowy trailer the last stand ale coś odtworzyć nie moge

ocenił(a) film na 10
Expendable91

A na czym? Zaraz obadam.

ocenił(a) film na 10
karoman4

na expendablespremiere był ten trailer

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Aha, to jak tam wpadnę, to zobaczę.

ocenił(a) film na 10
karoman4

działa mi już

ocenił(a) film na 5
Amenhotep

dla mnie ten film to sama strzelanina, z beznadziejną walką na końcu, jet li to w ogóle nie wiadoo po co się na planie pojwił, najbardziej barwną postacią stał się chyba snajper, który nie grał zbyt długo a jednak zostawił po sobie ślad. Jedynka lepsza.

ocenił(a) film na 10
Amenhotep

fani kina lat 80 i 90 to potwierdzą! pozdro

ocenił(a) film na 8
Amenhotep

10/10 mega kop mega akcja. Po prostu ten film rozwala system w kategorii filmów akcji

ocenił(a) film na 10
Movie_Crash_Man

teraz poczekamy do 2014 na ex3 :)

ocenił(a) film na 8
Expendable91

ja nie sądziłem, że jeszcze w obecnych czasach powstanie film, który przebije przynajmniej rambo 2 a tu się okazało, że przebiło z nawiązką. Czekam

ocenił(a) film na 10
Amenhotep

DLa mnie który wychował się na Rambo czy Commando film jest rewelacyjny:) Stara gwardia dalej w formie.Teraz to w filmach akcji grają same wymuskane gogusie ale ten film pokazuje jak daleko im do weteranów :)

Amenhotep

wiadomo ze rewelacja :)