Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124662
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

7,2 to jakaś kpina! Od razu przypomina się Drużyna A z neesonem.Myslałem ze nic gorszego nie
zobaczę a tutaj Niezniszczalni 2. Czasami spotykam się tutaj z dziwnym rozumowaniem.Ktoś pisze
że"kino jest po to żeby oderwać się od szarości dnia codziennego,zrelaksować i nie brać
wszystkiego na poważnie" czyli mniemam że w kinie mogą pojawiać się nawet największe absurdy
bo to przecież tylko film.Świnie mogą latać,krowy mówić ludzkim głodem. Co z tego że to kino
akcji!.Od takiego kina także oczekuję choć odrobinę dobrego smaku.

ocenił(a) film na 5
Zodiak

Ocena 7.2 faktycznie, aż nadto zawyżona, niemniej jednak "Niezniszczalni" tak koszmarnym filmem nie jest. Pomijając idiotyczną do granic możliwości fabułę, jeszcze sztywniejsze aktorstwo, to produkcja jest nawet znośna, a to za sprawą licznych nawiązań do klasycznych tytułów kina akcji oraz nieograniczonej ilości gagów, które nie oszukujmy się, ale kładą widza na łopatki. Oczywiście mowa o tych, którzy mają filmografię Willisa czy Staloniaka w jednym placu. Tak naprawdę to bardziej traktowałbym to jako komedie, aczkolwiek co kto woli. Ot, luźny film na wieczór. Ode mnie dostaje 5/10.

ocenił(a) film na 1
Zodiak

Dokładnie tak jak mówisz dno i 2 metry mułu, ilość widocznej (niestety) komputeryzacji aż boli oczy, obejrzałem jedynkę ale do końca dwójki nie dotarłem, film robiony na siłę a ocena 7,2 to faktycznie dramat