Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Dobry Film

ocenił(a) film na 8

Moim zdaniem film jest dobry nie ma aż wielce przesadnych strzelaninek itp. ale jedno co mnie zdziwiło to to, że Chucka pokazali dosłownie na chwilę (i to jeszcze w momencie, gdy rozpierd*** czołg ratując dupsko ekipie ;-)

ocenił(a) film na 10
donpepito84

albo na lotnisku jak pomógł świętej trójcy ;)

ocenił(a) film na 8
Expendable91

hehe ;) cały chuck

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Większość zarzuca filmowi, że nikt z ekipy Rossa nie oberwał w trakcie strzelanin. A przecież w Komando, Arniego też omijały kule. Można powiedzieć, że to mogło być nawiązanie Ex2 do Komando.

ocenił(a) film na 10
karoman4

stallone dostał 2 razy, dobrze że nie statham ;p

ocenił(a) film na 10
Expendable91

W jedynce też on dostał niezły łomot.

ocenił(a) film na 10
karoman4

ale tu teraz chyba chodziło o to ży został postrzelony

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Aha, wtedy jak on z palca strzelał ;-D

ocenił(a) film na 10
karoman4

przecież to jest niemożliwe żeby taki jeden liam zabił tak szybko 6 osób! ;p

http://www.filmweb.pl/news/Stallone+z+niewielk%C4%85+rol%C4%85+w+dramacie+%22Rea ch+Me%22-90661

ocenił(a) film na 10
Expendable91

To nie wiedziałeś, że pan Stallone jest cudotwórcą, który potrafi strzelać nawet z palca wskazującego? ;-P

ocenił(a) film na 10
karoman4

W komando też przecież Arni został rany podczas strzelaniny na wyspie .Od eksplozji żuconego granatu ,schował się potem na chwile w małej szopce ,by zatamować krwawienie .Przetem w lesie podczas pościgu za swoją córką ,dał się pokonać grupie kilkunastu facetów ,Benet przyszedł i strzelił mu pistoletu z srodkiem usypiającym ,równie mogły by być to prawdziwe kule ,wtedy było by po Arnim .,ale też nie było by filmu ..

ocenił(a) film na 10
bradock

Ale mi chodzi o te sceny jak przybył na tereny wroga i wystrzelał wszystkich jak kaczki. Zabił łobuzów mimo, że tamtych było więcej, Matrix nie oberwał. Właśnie to ja porównałam do scen strzelaniny na lotnisku w Ex2. Tam też była ostra strzelanina i nikt z ekipy Rossa nie został nawet draśnięty.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Jak nie oberwał na wyspie jak oberwał ? Racja wystrzelał ich jak kaczki ale był zraniony .Nawet wtedy kiedy Benet miał jego córkę i chciał żeby Matrix się wystawił to mu strzelił w łeb ,a Matrix był oparty o ściane i trzymał się chwile za ranę .Obejrzyj jeszcze raz dokładniej ....

ocenił(a) film na 10
bradock

Rzeczywiście będę musiała jeszcze raz zobaczyć ten fragment.

ocenił(a) film na 10
karoman4

http://www.youtube.com/watch?v=xJB-7WZnjYE Tutaj masz pod koniec jest scena jak arni jest zraniony

ocenił(a) film na 10
bradock

Masz racje, Bradock, zwracam honor. Rzeczywiście, granatem dostał.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Fajnie że mogłem pomóc .

ocenił(a) film na 10
bradock

To ja powinnam podziękować za pomoc (już setny raz) ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

Bedę kiedyś potrzebował pomocy twojej to też przyjdę ,a teraz nie długo bedzie film z Stevenem na Polsacie

ocenił(a) film na 10
bradock

Wiem, ,,Szalony lot'' - widziałam zapowiedzi w tv. Ale w piątek na tvn7 będzie fajny wieczór filmowy. Najpierw będzie o 20,00 ,,W samo południe'' z Gary'm Cooper'em i Grace Kelly, a zaraz po tym filmie będzie ,,Zamach'' z Charles'em Bronsonem.

użytkownik usunięty
karoman4

No czekałem na Bronsona jest dobrze a nie tam kity z Seagalem. :)

ocenił(a) film na 10

To będzie najlepszy piątkowy wieczór.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Co wcale nie zaprzecza postawionej przez ciebie Tezy ,wiele osób żazuca że w takich filmach jak Niezniszczalni czy Komando bohaterowie są nieśmirtelni ,że roznoszą setki wrogów w mak ale przecież oni grają superkomandosów ,maszyny do zabijania ,to nie są zwylki żołnierze tylko świetnie wyszoleni zabójcy .Ale też trzeba pamietać że to film ,to jest fikcja ,nic nie ma rzecywistości .Na forum Skyfall wiele osób żazuczało że Bond podczas bójki z przeciwnikiem na dachu pociągu dostał strzał z snajperki i spadnoł z dachu pociągu do rzeki i jeszcze przezył .Ludzie to jest film ,tu musi być kolorowo i wesoło .!!!

ocenił(a) film na 10
bradock

Ale ja to rozumiem, ja nic nie zarzucam żadnemu z tych filmów. One były takie, jakie miały być i przez to mają swój niepowtarzalny urok.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Wiem ,spoko

ocenił(a) film na 9
donpepito84

nie wiem co cie tak zdziwilo, chuck ostatnimi czasy ma taka wlasnie opinie kozaka, ktory potrafi dokonac niemozliwego i napewno nie potrzebuje niczyjej pomocy, wiec jest samotnym wilkiem (McQuadem)
poza tym gosc jest juz za stary zeby zrobic kopniaka z polobrotu wiec tylko dali mu chwile postrzelac dla beki
to co mi sie w oczy rzucilo to to ze jego twarz jest pozbawiona zmarszczek oraz ludzkiej mimiki ;)

ocenił(a) film na 10
uncut

podpisuje się pod tym :)