234,397,779 dolarów a film jeszcze leci w kinach no i dojdzie sprzedaż blue ray oraz DVD, czyli można powiedzieć że już im się zwróciło i mają kase na ex3
dla przypomnienia: budżet ex1 wyniósł w sumie 80mln a budżet ex2 w sumie 100mln
2 cześć na tą chwila zarobiła 234 mln$ to brakuje jej do wyniku 1 części ok 40 mln$ - dane w mojo.
W Chinach premiera była 4 września na otwarcie 25mln$. Więc jeśli otwarcie z Chin jest prawdą to 2 część
zgromadziła łącznie ok. 260 mln$. Dzisiaj mamy 14 września a jeszcze nie ma wyników z Japonii. Myślę że ostatecznie 300 mln$ jest w zasięgu Niezniszczalnych 2 ale zobaczymy może się mylę.
Ludzie wolą Batmana niż taki film z takimi świetnymi aktorami kina akcji .
Nie chodzą dlatego że myślą że się już "wypalili"
Nowe Batmany to dobre filmy zwłaszcza że są urzeczywistnione więc nie oskarżaj ludzi którzy lubią porządne filmy dobrze zrealizowane z świetnym czarnym charakterem.
Wczoraj obejrzałem Mrocznego Rycerza i nawet mi się podobał ale zawsze wolałem Batmany Burtona .
Tej najnowszej cześci jeszcze nie widziałem .W dziecińswie zawsze lubiłem ogladać ,,Powrót Batmana ,, Danny Devito jako Pingwin wymiatał .
Ja jednak wole Batmany w interpretacji Nolana choć Burtona też są dobre. Batman i Robin Schumachera słyszałem że to kompletny niewypał zbyt przerośnięty. Dziwie się że nawet Arni zagrał.
Tak to prawda ,Batman i Robin jest słaby ,nie wyszedł im ten film .A nie ogladałeś tego filmu jeszcze ?
Jedynka nieznacznie lepsza wg mnie, a i tak nie rozumiem wysokiej oceny tego filmu.
Raczej nie zrozumiem, więc może mnie oświeć. Zapomniałem dopisać, że oba filmy są hollywodzką papką.
Niezniszczalni 2 byli lepsi od 1 cześci ,bo wiencej znanych aktorów ,wiencej akcji ,wiencej humoru ,wiencej kultowych tekstów itp
Ja uwielbiam ten film .Wystrzałowa akcja +znakomity humor +charyzmatyczni twardziele = Mistrzowskie kino akcji !!!