No spoko! :) Film naprawdę OK. Chuck Norris wymiata i rządzi. :) Sylwek trzyma się doskonale, świetny Lungren, doskonały Statham, Arnold musi wrócić do formy, Willys chyba się zoperował.
Niektóre dialogi nawet śmieszne. :) W sumie spoko sensacyjny film w starym stylu. Proszę o kolejne odcinki! :)
Botox i kolagen mam na myśli jeśli nie pełny face lifting. Chirurdzy się napracowali bo wygląda młodziej niż 10 lat temu
Co Ty opowiadasz za farmazony? Przecież on nigdy czegoś takiego nie robił. Zawsze powtarzał, że nie pójdzie pod nóż i nie da się ponaciągać. M.in. przez to też rozpadło się jego małżeństwo z Demi. Przyznał się jedynie do tego, że od czasu do czasu kąpie się w lodowatej wodzie i dlatego wygląda tak, jak wygląda.
Super by wypadł 10 lat temu, on wyglądał jakby butla z tlenem czekała na niego na rogu. Już jest za stary! Z całym szacunkiem jaki do niego mam!!!
Willis nigdy nie miał operacji plastycznych. Jedyne, co ma sztuczne, to zęby, a tak jest w pełni naturalny.
Tyle rozrywki i śmiechu co przy Niezniszczalnych 2 już dawno nie miałem. Wszystkie te, rzekłbym groteskowe, sceny z Norrisem czy Schwarzeneggerem, to po prostu mistrzostwo ;) "-I'm back!"; parę scen później: "- I'm out of ammo, I'll be back!" Co jeszcze Willis skomentował: "- Starczy już tych powrotów!" czy jakoś tak ;D Jak dla mnie film bardzo pozytywny i nawet skuszę się by stwierdzić, że lepszy od momentami nużącej części pierwszej.