Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

I'll be back :)

ocenił(a) film na 7

No spoko! :) Film naprawdę OK. Chuck Norris wymiata i rządzi. :) Sylwek trzyma się doskonale, świetny Lungren, doskonały Statham, Arnold musi wrócić do formy, Willys chyba się zoperował.
Niektóre dialogi nawet śmieszne. :) W sumie spoko sensacyjny film w starym stylu. Proszę o kolejne odcinki! :)

użytkownik usunięty
ElRio

Zoperował? Co dokladnie masz na mysli?

ocenił(a) film na 7

Botox i kolagen mam na myśli jeśli nie pełny face lifting. Chirurdzy się napracowali bo wygląda młodziej niż 10 lat temu

ocenił(a) film na 10
ElRio

Co Ty opowiadasz za farmazony? Przecież on nigdy czegoś takiego nie robił. Zawsze powtarzał, że nie pójdzie pod nóż i nie da się ponaciągać. M.in. przez to też rozpadło się jego małżeństwo z Demi. Przyznał się jedynie do tego, że od czasu do czasu kąpie się w lodowatej wodzie i dlatego wygląda tak, jak wygląda.

użytkownik usunięty
ElRio

E tam nie trolluj

ocenił(a) film na 10

po co odpowiadać? lepiej zgłaszać

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Czasami trzeba sprostować błędne informacje rozsiewane przez złoczyńców ;-P

ocenił(a) film na 7
Expendable91

Zoperowany, na bank! Jak to jest że wszyscy się starzeją a Bruce młodnieje? :)

użytkownik usunięty
ElRio

wszyscy narzekają na arniego że to że tamto a według mnie bardzo dobrze wypadł

Super by wypadł 10 lat temu, on wyglądał jakby butla z tlenem czekała na niego na rogu. Już jest za stary! Z całym szacunkiem jaki do niego mam!!!

ocenił(a) film na 7
miko_5

przypakuje trochę z Sylwkiem i w kolejnym odcinku już będzie OK :)

ocenił(a) film na 10
ElRio

Willis nigdy nie miał operacji plastycznych. Jedyne, co ma sztuczne, to zęby, a tak jest w pełni naturalny.

użytkownik usunięty
karoman4

Mowisz, ze ma sztuczne?

ocenił(a) film na 10

Dużo ludzi ma sztuczne uzębienie, wielu Polaków. Normalna rzecz.

użytkownik usunięty
karoman4

No niestety to prawda

ocenił(a) film na 10

Lepiej mieć sztuczne, niż w cale ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

You got a point

ocenił(a) film na 10
ElRio

BRAWO DLA KOLEGI AUTORA POSTA

ocenił(a) film na 8
ElRio

Tyle rozrywki i śmiechu co przy Niezniszczalnych 2 już dawno nie miałem. Wszystkie te, rzekłbym groteskowe, sceny z Norrisem czy Schwarzeneggerem, to po prostu mistrzostwo ;) "-I'm back!"; parę scen później: "- I'm out of ammo, I'll be back!" Co jeszcze Willis skomentował: "- Starczy już tych powrotów!" czy jakoś tak ;D Jak dla mnie film bardzo pozytywny i nawet skuszę się by stwierdzić, że lepszy od momentami nużącej części pierwszej.