Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124665
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

JCVD w EX 3? opinie

użytkownik usunięty

Jestem przeciwnikiem obsadzenia JCVD w EX 3 z wiadomych przyczyn. Pojawia się pomysł brata bliźniaka ale to będzie strasznie naciągane, odgrzewane i bezsensowne zwłaszcza, że takie coś mieliśmy już w dwóch jego filmach co w przypadku pierwszego było jeszcze OK. Może twórcy mają jakieś inne ciekawsze pomysły i sensowniejsze kto wie.

użytkownik usunięty

Ja bardzo lubie Van Damme'a, ale masz racje. W jego miejsce musza dokooptować inna gwiazde kina akcji. Zeby nie bylo, ze ta trylogia to film kilku tych samych aktorow. I mam jeszcze prosbe do Sylvestra, azeby wzial pod uwage kopaczy rocznika 1975 wzwyż, bo to kino jest mocno ,,strzelane'', a pojedynkow jak na lekarstwo

użytkownik usunięty

O tak walk powinno być więcej.

ocenił(a) film na 9

a ja chciałbym JCVD w trójce, ale nie jako brata. Trochę charakteryzacji i mamy nową ciekawą postać.

użytkownik usunięty
zulombo

Wiec w jakim charakterze ?

ocenił(a) film na 9

nie mam pomysłu na to kogo mógłby zagrać, ale chciałbym go zobaczyć w trójce.

użytkownik usunięty
zulombo

Ja bym chcial Marko Zarora np, zeby ozywic sceny walk w tej serii

podobny temat juz byl

jcvd nie zagra w ex3 nawet sam o tym mowil w wywiadzie. dzienikarz sie go spytal kogo moglby zagrac w ex3 a jcvd na to ze brata blizniaka ale to by bylo zbyt naciagane i nie ma to sensu

użytkownik usunięty
VanDammeNet

Chciałbym żeby zagrał w EX 3 ale tylko wtedy gdyby go nie zabili w dwójce a wiemy że stało się inaczej.

gibson ma zagrac!

ocenił(a) film na 10

Stefan Mewa będzie, więc głowa do góry ;-D

użytkownik usunięty

niech dadza seagala i bedzie git!

ocenił(a) film na 9

no wlasnie Seagal az sie prosi ;)

ocenił(a) film na 10

seagala jest prawie pewny bo sam o tym gadał na około że chętnie zagra, tak samo gibson. tylko jestem ciekaw jakby miała wyglądać walka sly vs seagal

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Sly spuści powietrze ze Stefana i tym samym wygra pojedynek hehe ;-)

użytkownik usunięty
Expendable91

oo niee byleby Seagal nie walczył. :(

zgadzam się, pomysł zupełnie chybiony i bezsensowny. Był raz, fajnie się pokazał i basta. W odwodzie czekają Seagal i Snipes, zwłaszcza ten pierwszy mógłby stworzyć jeszcze lepszą kreację niż Villain. W Maczecie fajnie zagrał szefa kartelu.

Pomysł z bliżniakiem, do tego tym dobrym już, świadczyłby o kompletnym braku pomysłu na część trzecią i jasno by pokazywał, że nikt inny już w Exach grać nie chce.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Nie liczyłbym na lepszą kreacje w wykonaniu Seagala oj nie.

A ja bym liczył, w Maczecie Seagal lepiej zagrał czarny charakter niż Van Damme Villaina.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Ok twoje zdanie ja jednak uważam inaczej. :)

W porządku.

ocenił(a) film na 6
Izabelka_filmweb

co wy poruwnujecie tego miernote seagala to JCVD ???!!! dobrze sie czujecie????

użytkownik usunięty
koja118

O widze Altair

koja118

masz racje

ocenił(a) film na 8

Jestem za. Wiem że to będzie naciągane, ale może teraz dostanie lepszą rolę.

ocenił(a) film na 8

seagal za jcvd i sprawa rozwiazana.