Dla mnie ten film jest o wiele lepszy niż jedynka , ale nie myślcie że jedynkę oceniam jako słaby film, bo jest to solidne kino akcji jakiego brakuje w dzisiejszych czasach, lecz cóż to nie są lata 80 XX w. Druga część dla mnie jest świetnym kompromisem solidnego kina akcji dostosowanego do dzisiejszych czasów ,są wszyscy twardziele młodych lat i w końcu mają humor a nawet walą w siebie kultowymi tekstami swoich kumpli po fachu :), Dla mnie film jest bardzo miłym zaskoczeniem tego roku i z pewnością go oglądnę kolejny raz.
Zwlaszcza obsada imponuje. Ostatnia taka chyba miała miejsce w 1993 roku przy okazji Prawdziwego romansu
A ja właśnie zagarnęłam kolejny nowy film z moim panem. ''Fire with fire'' już dostępny. Więcej szczegółów na forum filmu.
ty lubisz grać w skradanki, grałeś kiedyś w wielką ucieczke? pytam się bo tam podobno też trzeba się skradać a jeszcze nie miałem przyjemności zagrać w tą gre
zgadzam się z tym co napisałeś. ex2 jest lepsze od ex1 a to się rzadko zdarza żeby kontynuacja była lepsza (mimo że ex1 też było spoko). wszystko w drugiej części poprawili. pozdrawiam
rzecz gustu i twoje zdanie do którego masz prawo. mi jak większości ex2 się bardziej spodobało