Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Dla mnie ten film jest o wiele lepszy niż jedynka , ale nie myślcie że jedynkę oceniam jako słaby film, bo jest to solidne kino akcji jakiego brakuje w dzisiejszych czasach, lecz cóż to nie są lata 80 XX w. Druga część dla mnie jest świetnym kompromisem solidnego kina akcji dostosowanego do dzisiejszych czasów ,są wszyscy twardziele młodych lat i w końcu mają humor a nawet walą w siebie kultowymi tekstami swoich kumpli po fachu :), Dla mnie film jest bardzo miłym zaskoczeniem tego roku i z pewnością go oglądnę kolejny raz.

użytkownik usunięty
on995

Zwlaszcza obsada imponuje. Ostatnia taka chyba miała miejsce w 1993 roku przy okazji Prawdziwego romansu

ocenił(a) film na 10

Prawdziwy romans 1993 ?

użytkownik usunięty
karoman4

Film kapitalny

ocenił(a) film na 10

Mam nawet zaznaczone do obejrzenia ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

Ile tam gwiazd zagralo to szok

ocenił(a) film na 10

Pitt, Oldman, Hopper, Walken.

użytkownik usunięty
karoman4

i wielu innych

ocenił(a) film na 10

A ja właśnie zagarnęłam kolejny nowy film z moim panem. ''Fire with fire'' już dostępny. Więcej szczegółów na forum filmu.

ocenił(a) film na 10

ty lubisz grać w skradanki, grałeś kiedyś w wielką ucieczke? pytam się bo tam podobno też trzeba się skradać a jeszcze nie miałem przyjemności zagrać w tą gre

użytkownik usunięty
Expendable91

nie gralem, ale zobacze co to jest

ocenił(a) film na 10
on995

zgadzam się z tym co napisałeś. ex2 jest lepsze od ex1 a to się rzadko zdarza żeby kontynuacja była lepsza (mimo że ex1 też było spoko). wszystko w drugiej części poprawili. pozdrawiam

użytkownik usunięty
Expendable91

Akurat Ex2 jest o wiele słabsze (i głupsze) niż Ex1.

ocenił(a) film na 10

rzecz gustu i twoje zdanie do którego masz prawo. mi jak większości ex2 się bardziej spodobało

on995

miejmy nadzieje ze w ex3 zagra gibson i dzieki temu jeszcze lepsze bedzie

ocenił(a) film na 10
paszat

Snipes, Diesel i nawet niech będzie Travolta, i by było zaje..scie

ocenił(a) film na 7
on995

No tak, humor i teksty są świetne. Ale "Ex 2" jest w takim samym stopniu kinem akcji, jak "Złoto dla zuchwałych" filmem wojennym. Można się pośmiać (szczególnie z wejść Ch Norrisa) i popatrzeć na strzelankę, ale nie można tego filmu brać na poważnie