Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124683
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2
ocenił(a) film na 9
mc_aural

Też wkur***jowy ci kretyni nie oglądali takich legendarnych filmów jak "Lwie Serce,Nieuchwytny Cel" a więc ich komentarzy nie biorę nawet pod uwagę.

ocenił(a) film na 9
mc_aural

Ci goście to zasrani kretyni którzy nic nie wiedzą o Van Damme nie dorastali na jego filmach nie wiedzą jak to jest wiedzą tylko że kopie z pół-obrotu wygrywa we wszystkich filmach i dlatego jest blee tacy ludzie to waleni kretyni co wychowali się na gównianych Transformersach

Pupielec

Ja oglądam filmy z Wam Damem takie jak Krwawy sport, Kickboxer, Bez odwrotu, Quest, Zakon, Replikant, Najlepsi z Najlepszych 2, Niezniszczalni 1, 2 itd .

ocenił(a) film na 2
Kasia4746

Trochę śmieszne nawet, ale tylko trochę :)

ocenił(a) film na 9
Kasia4746

Lwie serce najlepszy z Van Damme widziałaś ten film ?

ocenił(a) film na 10
Pupielec

Ja widziałam.

ocenił(a) film na 8
Kasia4746

Słuchaj Kasia. Van Damme nigdy nie grał w filmie Najlepsi z najlpszych 2.

użytkownik usunięty
Pupielec

Norris i Van Damme

użytkownik usunięty
Pupielec

Faktycznie Arnold wygląda jak zardzewiały w porównaniu ze Stallonem. Ale Sylvester to pakuje w siebie sterydy i botoks by wiecznie wyglądać na heros jednak wieku nie oszuka i super taki nie będzie jak dawniej. Pora powoli kończyć karierę kina akcji i zabrać się za bardziej ambitne kino. Mam nadzieje że na Niezniszczalnych III i Rambo: Last Stand zakończy.

ocenił(a) film na 10

Ja szczerze mówiąc mam zamiar obejrzeć Niezniszczalnych 3, The Tomb i Last Stand (to nowe Arnolda). Więcej raczej nie będę oglądał ich filmów akcji... Rambo 5 to dla mnie duża przesada, to samo jeśli Arni zagra w Terminatorze 5. "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść", a moim zdaniem najlepszy moment na odejście z klasą jest właśnie w Niezniszczalnych 3.

użytkownik usunięty
Dentarg

Też myślę o tym Niezniszczalni 3 to idealny moment na koniec kariery w kinie akcji ale niestety znając Sylvestra to może się ta seria ciągnąć i ciągnąć.

ocenił(a) film na 8
Dentarg

Last Stand ma dobry zwiastun, ale akurat Arnold nie wyglada tam dobrze. Strasznie stywny. Kiepsko wróżę temu filmowi, ale najnowszy film Sylvestra Stallone z tym chińczykiem z Fast Five zapowiada się lepiej niż Niezniszczalni.

ocenił(a) film na 8

Stallone jak zawsze świetny, Stahham zajebisty i ta jego zła twarz twardziela, Dolph zabawny np.z tym swoim chrapaniem.:d To moim zdanie najlepsza trójka a najgorszy Chuck.

użytkownik usunięty
Pupielec

Dolph, najśmieszniejszy i zdecydowanie na plus, że dał sobie upust własnemu wyglądowi. Niepoprawny, rozczochrany itp... Co do Prawdziwych pojedynków, uważam, że na ulicy nr jeden zdecydowanie był by "Randy Coutur" Zawodowiec MMA... Terry Crews to zaś były futbolista co oznacza, że łeb ma twardy bo tam na boisku się nie patyczkował zapewne... Reszta może kiedyś by mogła z nimi zawalczyć ale obecnie już są za starzy. Arnold może i najstarszy ale "drzwi urwał" :)... Spójrzcie jednak na pewien moment. Kiedy Arni strzela nawet okiem nie mrugnie.. Terminator nawet po tylu latach :)... Uważam, ze film jest naprawdę dobry w swej kategorii, parodiowanie się nawzajem plus taka ekipa. Ja wychowałem się na filmach z wszystkimi czołowymi aktorami więc patrząc na nich wspólnych w jednym coś niesamowitego. Teraz czekam by pojawili się jeszcze. "Mark Dacasscos", "Olivier Gruner", Billi Blanks oraz Wesley Snipes. Pozdro

ocenił(a) film na 8

"Drzwi urwał". Chyba żartujesz. Nie wiesz jak się kręci takie filmy. One były upiłowane na zawiasach stary. Co do składu to również wychowałem się na filmach tych panów, i naprawdę stworzenie marki z ich własnych nazwisk to świetny pomysł.

ocenił(a) film na 9
Pupielec

Norris i Van Damme.

ocenił(a) film na 2
Pupielec

Nie było tu wybitności, ale Lundgren mi przypadł najbardziej.

ocenił(a) film na 8
Alex_Tyler

Jesteś chemikiem ?

ocenił(a) film na 10
Pupielec

Moim zdaniem najlepiej zagrał Chuck Norris i Van Damm.

ocenił(a) film na 8
SUBCOM

Ja też tak uważam.

ocenił(a) film na 10
Pupielec

Moim zdaniem najlepiej zagrał Van Damme i Lundgren .

ocenił(a) film na 10
Pupielec

ja nie umiem się zdecydować

van damme świetnie zagrał czarnego charaktera, ten jego wzrok no i niezły biceps czy tam triceps
jak arni nawala na lotnisku jak terminator
lundgren mimo że nie tak hardkorowy to i tak daje rade, jego podryw :D

ocenił(a) film na 8
Pupielec

Jet Li z patelniami !