Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Po przeczytaniu kilku rozpływających się nad tym filmem recenzji, troszkę się zawiodłem - ale
ogólnie niezły, czyli zgodny z oceną 6.

ocenił(a) film na 10
lukrom23

a co tobie się najbardziej oraz najmniej podobało w filmie?

ocenił(a) film na 9
Expendable91

A tobie co się najbardziej podobało w filmie ?

ocenił(a) film na 10
joang68

oj miałbym problem z wymienieniem tylko jednej rzeczy to wymienie kilka:

początkowa akcja ratowania tego milionera oraz akcja na lotnisku gdzie sly, willis, arni i norris z resztą ekipy robią demole (większe i ciekawsze role willisa oraz arniego). więcej lundgrena, mimo że nie był tak hardkorowy to i jego postać była dobra. praca kamer nie była tak chaotyczna jak w pierwszej części. każde pojawienie się chucka.

ocenił(a) film na 9
Expendable91

A która część Ci się bardziej podobała 1 czy 2 ?

ocenił(a) film na 10
joang68

2 bardziej mi się podobała

ocenił(a) film na 9
Expendable91

Mi też.

użytkownik usunięty
lukrom23

a może byś tak powiedział co Ci się nie podoba?

ocenił(a) film na 8
lukrom23

ale napisz dlaczego,bo tak to nikt nie moze odniesc sie do wypowiedzi.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Przede wszystkim, zgadzam się z "punisher822_filmweb". Pierwsza część była zaskakująco dobra i zaostrzyła apetyt nie tylko mi na drugą część filmu.
Ostatnia część w zasadzie nie zaskakiwała, no może poza "pojawiam się i znikam w wykonaniu Chucka Norrisa" i pomocy Willisa w końcówce filmu.

ocenił(a) film na 4
lukrom23

lukrom23 W 100% SIE Z TOBA ZGADZAM BO FILM NIE DOROWNUJE DO CZESCI PIERWSZEJ... SCENARZYSCI DALI CIALA W TEJ CZESCI I REZYSER TEZ A PAMIETAJCIE ZE JEDYNKE I WYREZYSEROWAL I NAPISAL SCENARIUSZ SYLWEK. TUTAJ WYRAZNIE ZABRAKLO JEGO REKI I POWSTAL GORSZY FILM OD JEDYNKI. CO Z TEGO ZE DUZO GWIAZ CO Z TEGO ZE SPORO ZARTOW JAK JEDYNKE SIE LEPIEJ OGLADALO...

użytkownik usunięty
punisher822_filmweb

jak kto woli