dużo mordobicia ,akcji , broni palnej no i świetna obsada przede wszystkim .10/10
Henry chciał pewnie napisać pobudzający tylko słowa pomyliły się z wrażenia. ;-p
O tak, montaż był w tej części kapitalny. Może oprócz Van Damme'owego kopnięcia, ale myślę, że to można im spokojnie wybaczyć ;)
Tak się zastanawiam. Na końcu każdego filmu z Chanem są zabawne making-offy. W Exach 3 też tak bedzie?
Nie wiem, czy będzie, ale wiem, że lubię na to patrzeć. Najlepsze są z Godziny szczytu i Policyjnej opowieści.
Zawsze jest lament. Był lament, jak ogłosili, że Liam Hemsworth jest w obsadzie i będzie lament za Jackie'm.
Oczywiście, że zasłużył. 30 lat w tym biznesie musiało zaowocować miejscówką u boku tych największych.
Spokojnie, jego filmografia aż tak mnie nie kusi, kilka filmów z nim widziałem i to mi wystarczy
Świetny pomysł. Tak, zdecydowanie powinni wrzucić w Ex3 nieudane sceny tak jak w filmach Chana. To byłby strzał w dziesiątkę.
Co do lamentu to jeżeli się okaże, że Chan zagra a Seagal nie to dopiero będzie krzyk na forum.
Zgadzam się w 101% ale oczywiście nie może się obejść bez negatywnych komentarzy, wyśmiewających, poniżających itd ten film, Założę się, że większość znawców którzy wystawiają ocenę 1/10 itp nawet nie widziało tego filmu....
W dwójce jedyne czego mi brakowało, to trochę przekleństw :) Tzn do grupy najmników, twardzieli dla których zabicie człowieka jest jak pierdnięcie, przekleństwa i wulgarne dialogi pasują jak ulał, ale wiem, że wyrzucono przekleństwa ze scenariusza bo Chuck Norris inaczej by nie zagrał, więc przymknełem na to oko :)
O, dokładnie, gdyby rzucili trochę mięchem byloby znacznie ciekawiej i realniej, powinni Pasikowskiego zatrudnić, na asystenta hehe.
O co kaman z tym Norrisem? Krew i rzeź mu nie przeszkadza, a parę wulgaryzmów juz tak? Kolejny wyznawca dziwnej sekty?
Oglądałem z nim wywiad, przeprowadzony w Polsce (wtedy gdy przyjechał kręcić reklamę banku) i było pytanie o Ex2. Nie pamiętam co dokladnie odpowiedzial, bo ogladalem to dawno temu, ale mnie wiejcej, że przeczytal scenariusz i postawil warunek, ze zagra w filmie jeśli scenarzyści usuną wszystkie przekleństwa i zmiejszą dawkę brutalności, bo chce aby młodsi widzowie też mogli to oglądać. Przez to film mialbyc kategori pg-13, ale nie wiem w jakiej kategorii wiekowej ostatecznie, byl ten film, w kazdym badz razie przeklenstwa zostaly wyrzucone ze scenariusza. Szczerze mowiac nie pamiętam aby Chuck Norris przeklinał w filmach, więc może jest jakiś wrażliwy na ostrzejsze słowa :P
Podejrzewam, że trójka może być podobna, ze względu na Chana, a jeszcze jak do tego dojdzie po raz kolejny Norris, to wyjdzie disneyowski film dla mlodzieży.
Ja bym wolała, żeby Norris zajął się nowym filmem ''The Novice''. Od dłuższego czasu nie grał w filmach i powinien trochę przyłożyć się do tej produkcji.
Zacieram ręce na ten film od momentu, jak tylko dowiedziałam się ,że ma wyjść. Pewnie nie będzie to nic nadzwyczajnego. Ale zobaczyć w tych czasach film z Norrisem - bezcenne.
a ja sobie django obejrzę, ma niezłego screenera, tylko sprawdzę jak z napisami sprawa wygląda
No właśnie Chan pamiętam, że przeklnął w jednym filmie, ten cytat pozostał mi w pamięci do dzisiaj: "give me the f**cking keys" :P Tych słów Jackie Chan użył w filmie The Protecctor z 1985 roku. Zaraz zobacze na youtubie czy jest ten film albo chociaż fragment, jeśli będzie to zlinkuję, jeśli nie, to będziecie mi musieli uwierzyć na słowo :P
No i proszę, znalazł się cały film :)
http://www.youtube.com/watch?v=iDhkUzuUYY4
11 minuta 8 sekunda - przeklinający Jackie Chan :P
Rozwala mnie komentarz do tego filmiku, "może byc nieodpowiedni dla niektórych osób, proszę się zalogowac" i dupa
To był jeden z lepszych momentów, jaki widziałam .... i zapadający w pamięć. ;-D