Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124662
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

dużo mordobicia ,akcji , broni palnej no i świetna obsada przede wszystkim .10/10

użytkownik usunięty
scream_1035

Prowokujący avek

ocenił(a) film na 10

fajny ma avek ;)

użytkownik usunięty
Expendable91

Fajny i prowokujacy :-)

ocenił(a) film na 10

oj tam zaraz prowokujący

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Henry chciał pewnie napisać pobudzający tylko słowa pomyliły się z wrażenia. ;-p

użytkownik usunięty
karoman4

Chcialem prowokujacy napisac

ocenił(a) film na 10

Aha. Ok, spoko.

ocenił(a) film na 10
scream_1035

To rozumiem. ;-)

użytkownik usunięty
scream_1035

Zgadzam się, jedynka 7/10, dwójka 10/10.

użytkownik usunięty
scream_1035

kolejna pozytywna opinia, świetnie!!

ocenił(a) film na 10
scream_1035

oraz lepszy montaż i praca kamer

ocenił(a) film na 10
Expendable91

A przede wszystkim Chuck Norris.

ocenił(a) film na 10
Expendable91

O tak, montaż był w tej części kapitalny. Może oprócz Van Damme'owego kopnięcia, ale myślę, że to można im spokojnie wybaczyć ;)

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Ja jak najbardziej wybaczyłam im tę wpadkę.

użytkownik usunięty
karoman4

Tak się zastanawiam. Na końcu każdego filmu z Chanem są zabawne making-offy. W Exach 3 też tak bedzie?

ocenił(a) film na 10

Nie wiem, czy będzie, ale wiem, że lubię na to patrzeć. Najlepsze są z Godziny szczytu i Policyjnej opowieści.

użytkownik usunięty
karoman4

Najbardziej lubie te jego walki gaciami, zasłonami czym popadnie

ocenił(a) film na 10

W filmie ,,Czyniący cuda'' walczy linami i to też jest ciekawe.

użytkownik usunięty
karoman4

Jak go potwierdza to juz widze ten lament, tysiace tematow jaki on gówniany itd

ocenił(a) film na 10

Zawsze jest lament. Był lament, jak ogłosili, że Liam Hemsworth jest w obsadzie i będzie lament za Jackie'm.

użytkownik usunięty
karoman4

Dla mnie Hemsworth to obojetny jest, ale Jackie zasłużył

ocenił(a) film na 10

Oczywiście, że zasłużył. 30 lat w tym biznesie musiało zaowocować miejscówką u boku tych największych.

użytkownik usunięty
karoman4

Dobrze wszyscy gadacie.

ocenił(a) film na 10

Już mam z nim obejrzane 41 tytuły.

użytkownik usunięty
karoman4

Może i komedie, ale sensacyjne, czyli jak najbardziej

ocenił(a) film na 10

Obejrzyj sobie ''Pięść smoka'' <--- tam nie ma mowy o komedii.

użytkownik usunięty

Ma też kilka filmów nie-komediowych mogę wymienić jeśli chcesz.

użytkownik usunięty

Spokojnie, jego filmografia aż tak mnie nie kusi, kilka filmów z nim widziałem i to mi wystarczy

ocenił(a) film na 10

Świetny pomysł. Tak, zdecydowanie powinni wrzucić w Ex3 nieudane sceny tak jak w filmach Chana. To byłby strzał w dziesiątkę.
Co do lamentu to jeżeli się okaże, że Chan zagra a Seagal nie to dopiero będzie krzyk na forum.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Dokładnie, zlecą się Seagalowcy i będą zbierać swoje żniwo.

użytkownik usunięty
Dentarg

Ja tam bym wolał obu, ale co zrobić

scream_1035

Zgadzam się w 101% ale oczywiście nie może się obejść bez negatywnych komentarzy, wyśmiewających, poniżających itd ten film, Założę się, że większość znawców którzy wystawiają ocenę 1/10 itp nawet nie widziało tego filmu....

ocenił(a) film na 10
scream_1035

W dwójce jedyne czego mi brakowało, to trochę przekleństw :) Tzn do grupy najmników, twardzieli dla których zabicie człowieka jest jak pierdnięcie, przekleństwa i wulgarne dialogi pasują jak ulał, ale wiem, że wyrzucono przekleństwa ze scenariusza bo Chuck Norris inaczej by nie zagrał, więc przymknełem na to oko :)

ocenił(a) film na 8
Pijany_Mistrz

O, dokładnie, gdyby rzucili trochę mięchem byloby znacznie ciekawiej i realniej, powinni Pasikowskiego zatrudnić, na asystenta hehe.
O co kaman z tym Norrisem? Krew i rzeź mu nie przeszkadza, a parę wulgaryzmów juz tak? Kolejny wyznawca dziwnej sekty?

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Oglądałem z nim wywiad, przeprowadzony w Polsce (wtedy gdy przyjechał kręcić reklamę banku) i było pytanie o Ex2. Nie pamiętam co dokladnie odpowiedzial, bo ogladalem to dawno temu, ale mnie wiejcej, że przeczytal scenariusz i postawil warunek, ze zagra w filmie jeśli scenarzyści usuną wszystkie przekleństwa i zmiejszą dawkę brutalności, bo chce aby młodsi widzowie też mogli to oglądać. Przez to film mialbyc kategori pg-13, ale nie wiem w jakiej kategorii wiekowej ostatecznie, byl ten film, w kazdym badz razie przeklenstwa zostaly wyrzucone ze scenariusza. Szczerze mowiac nie pamiętam aby Chuck Norris przeklinał w filmach, więc może jest jakiś wrażliwy na ostrzejsze słowa :P

ocenił(a) film na 10
Pijany_Mistrz

Ostatecznie ten film miał przyznaną kategorię R.

ocenił(a) film na 8
Pijany_Mistrz

Podejrzewam, że trójka może być podobna, ze względu na Chana, a jeszcze jak do tego dojdzie po raz kolejny Norris, to wyjdzie disneyowski film dla mlodzieży.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Ja bym wolała, żeby Norris zajął się nowym filmem ''The Novice''. Od dłuższego czasu nie grał w filmach i powinien trochę przyłożyć się do tej produkcji.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Niezniszczalni go rozgrzali i porozruszali troszkę.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Zacieram ręce na ten film od momentu, jak tylko dowiedziałam się ,że ma wyjść. Pewnie nie będzie to nic nadzwyczajnego. Ale zobaczyć w tych czasach film z Norrisem - bezcenne.

ocenił(a) film na 8
karoman4

a ja sobie django obejrzę, ma niezłego screenera, tylko sprawdzę jak z napisami sprawa wygląda

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

2h 45 m, wow, chyba sobie obejrzałem

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

No właśnie Chan pamiętam, że przeklnął w jednym filmie, ten cytat pozostał mi w pamięci do dzisiaj: "give me the f**cking keys" :P Tych słów Jackie Chan użył w filmie The Protecctor z 1985 roku. Zaraz zobacze na youtubie czy jest ten film albo chociaż fragment, jeśli będzie to zlinkuję, jeśli nie, to będziecie mi musieli uwierzyć na słowo :P

ocenił(a) film na 8
Pijany_Mistrz

Tak mi sie zdawało, że Chan to bardzo dobrze wychowany człowiek hehe

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Często też zdarzało mu się powiedzieć (spolszcze to) oł siet.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Prawie jak Linda :)

ocenił(a) film na 10
Pijany_Mistrz

No i proszę, znalazł się cały film :)
http://www.youtube.com/watch?v=iDhkUzuUYY4
11 minuta 8 sekunda - przeklinający Jackie Chan :P

ocenił(a) film na 8
Pijany_Mistrz

Rozwala mnie komentarz do tego filmiku, "może byc nieodpowiedni dla niektórych osób, proszę się zalogowac" i dupa

ocenił(a) film na 10
Pijany_Mistrz

To był jeden z lepszych momentów, jaki widziałam .... i zapadający w pamięć. ;-D

ocenił(a) film na 6
scream_1035

Filmik spoko,bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie kreacja JCVD, naprawdę spisał się bardzo dobrze w roli czarnego charakteru.