Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124686
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Najlepsza scena w filmie?

użytkownik usunięty

Wejście Chucka Norrisa ;)

ocenił(a) film na 10
karcia6666

Albo do Jaciego Chana jeśli wystąpi w EX3.

ocenił(a) film na 10
karcia6666

W Ex2 to Lundgren ostrzył na nią pazura ;-D Ale ten podryw coś mu nie wyszedł w samolocie. No tak trema.

ocenił(a) film na 10
karoman4

No Maggie nie leci na blondynów.

ocenił(a) film na 10
karcia6666

Dobre by było jak by Maggie Jeta podrywała .Dolph był by pewnie zazdrosny i coś tam by kombinował.

ocenił(a) film na 10
karcia6666

I znowu Jet oberwałby od Dolpha.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Przecież oni się pogodzili. Jet miał by wsparcie od Maggie .Bo w 1 części EX śmiali się z niego że jest mały.

ocenił(a) film na 7

najlepsze sceny:
wejscie chucka + jego dowcip ;d
koncowka na lotnisku jak w koncu mozna zobaczyc arniego w akcji ;)

Właśnie wrocilem z kina :)

Mi najbardziej podobała sie ostatnia scena juz po całej jatce kiedy B.Willis powiedział do Sylwka i Arniego - załatwiłem wam nowy transport :) po chwili pokazuje sie stary ZSRR-owski jedno silnikowiec (samolot) pordzewiały jak cholera, a Sylwek na to "on powinien stac w muzeum"... Arni "my także" hehehe

Albo zart Norrisa z kobrą jak pierwszy raz pokazał sie w filmie :) (nie opowiem trzeba obejrzec) pozdrawiam

ocenił(a) film na 10

ja jutro obejrze i powiem ale podejrzewam które

Boskie było jak Arnie rzucił "yippee ki yay" w scenie strzelaniny na lotnisku. MIAZGA!

ocenił(a) film na 10
Bizoniasty88

To była zamiana ról Willisa i Arniego ;-D

ocenił(a) film na 10
karoman4

Mam wiele ulubionych scen z EX2. Napewno jedna z nich to kiedy Chuck bierze kolesia jako żywą tarczę, rozwala chyba 30 typa, potem mocnym ciosem nokautuje typa którego przedtem trzymał, a następnie zabija typka który stoi za bramką taką do prześwietlania osób - chyba najlepszy kill z całego filmu:D

ocenił(a) film na 10
caleb_83

O widzisz o tej bramce zapomniałam, a to też wywoływało uśmiech na sali ;-)

ocenił(a) film na 8
karoman4

a jak akcja przeniosła się do tej wioski z samymi kobietami po walce stathama w kościele...kilku zaczęło strzelać do jednego przeciwnika i stallone powiedział 'i obróciłeś się w sito', to też było dobre.

ocenił(a) film na 10
bibru

Hehe "Rest in Pieces" :)

Ta scena jest nawiązaniem do Robocopa i sceny z Edem 209 który rozwala biznesmena swoimi karabinami maszynowymi.

ocenił(a) film na 10
caleb_83

No to było też dobrę .

ocenił(a) film na 5

U mnie cała sala się śmiała i ta muzyka Teksas coś tam ;D

SPOILER

jak arni i chuck na lotnisku ramie w ramie strzelaja w jednej scenie!

użytkownik usunięty
zhao

szkoda tylko że tak krótko, mogliby strzelać godzine ;)

dobrze ze w ogule zagrali, ja nie narzekam

ocenił(a) film na 10

Dzisiaj znowu byłem na tym filmie w kinie z dwoma kuzynami i kolegą .I znowu miażga .Ten film jest super :Pełno akcji ,kultowych tekstów no i same charyzmatyczne gwiazdy kina akcji .Podobał mi się jeden tekst Lundgrena ,jak wjeżdzali samochodami do Bułgari i ktoś mówi (Chyba Crews ) dziwnie tu ,a Lundgren na to :Tak ,jak w domu ! Dobrę .Kuzonowi najbardziej podobał się Chuck .,i ten tekst Stallona przed wejściem Chucka :Ktoś tu się nieżle wkurzył .

ocenił(a) film na 10

I ten tekst Arniego, jak Chuck do niego podszedł: - Kto się jeszcze zjawi, Rambo? ;-D