W Ex2 to Lundgren ostrzył na nią pazura ;-D Ale ten podryw coś mu nie wyszedł w samolocie. No tak trema.
Dobre by było jak by Maggie Jeta podrywała .Dolph był by pewnie zazdrosny i coś tam by kombinował.
Przecież oni się pogodzili. Jet miał by wsparcie od Maggie .Bo w 1 części EX śmiali się z niego że jest mały.
najlepsze sceny: 
wejscie chucka + jego dowcip ;d 
koncowka na lotnisku jak w koncu mozna zobaczyc arniego w akcji ;)
Właśnie wrocilem z kina :) 

Mi najbardziej podobała sie ostatnia scena juz po całej jatce kiedy B.Willis powiedział do Sylwka i Arniego - załatwiłem wam nowy transport :) po chwili pokazuje sie stary ZSRR-owski jedno silnikowiec (samolot) pordzewiały jak cholera, a Sylwek na to "on powinien stac w muzeum"... Arni "my także" hehehe 

Albo zart Norrisa z kobrą jak pierwszy raz pokazał sie w filmie :) (nie opowiem trzeba obejrzec) pozdrawiam
Mam wiele ulubionych scen z EX2. Napewno jedna z nich to kiedy Chuck bierze kolesia jako żywą tarczę, rozwala chyba 30 typa, potem mocnym ciosem nokautuje typa którego przedtem trzymał, a następnie zabija typka który stoi za bramką taką do prześwietlania osób - chyba najlepszy kill z całego filmu:D
a jak akcja przeniosła się do tej wioski z samymi kobietami po walce stathama w kościele...kilku zaczęło strzelać do jednego przeciwnika i stallone powiedział 'i obróciłeś się w sito', to też było dobre.
Hehe "Rest in Pieces" :) 

Ta scena jest nawiązaniem do Robocopa i sceny z Edem 209 który rozwala biznesmena swoimi karabinami maszynowymi.
Dzisiaj znowu byłem na tym filmie w kinie z dwoma kuzynami i kolegą .I znowu miażga .Ten film jest super :Pełno akcji ,kultowych tekstów no i same charyzmatyczne gwiazdy kina akcji .Podobał mi się jeden tekst Lundgrena ,jak wjeżdzali samochodami do Bułgari i ktoś mówi (Chyba Crews ) dziwnie tu ,a Lundgren na to :Tak ,jak w domu ! Dobrę .Kuzonowi najbardziej podobał się Chuck .,i ten tekst Stallona przed wejściem Chucka :Ktoś tu się nieżle wkurzył .