Zasady:
1. Każdy podaje 30 filmów sensacyjnych które według niego są najlepsze
2. Oczywiście nie trzeba podawać 30 można mniej ale radziłbym 30.
3. Można podawać różnorodne filmy akcji w połączeniu np. z sc-fi, sztukami walk itp.
4. Obok tytułu filmu dopisać rok produkcji.
5. Głosowanie potrwa miesiąc bądź dłużej.
1 część oglądałem. 7/10 ;) Taka sobie, bardziej mnie się podobał Ninja Zabójca, który w tym samym dniu obejrzałem ;)
Między innymi. Z resztą przeczytaj wypowiedź moją. Między innymi źle muzyka dobrana+zła walka finałowa, bez rewelacji.
Dokładnie, ja k łócić się nie będę. Zwłaszcza z kimś kogo długo znam i szanuje na tym portalu!
Wieksość dobrych filmów akcji z lat 70,80 ,90 często leci na naszych kanałach ,tylko trzeba dokładnie szukać i uważać ,choć przyznam że kiedyś cześćiej dawali filmy akcji szczególnie te mniej znane np Czerwony Skorpion ,Mroczny Anioł ,Kod Milczenia czy też B -klasowce z Dudikoffem ,Lamasem ,Rothrock,Spealmanem ,Huesem, itp
Kiedyś to podobno było ich w TV bardzo dużo. Mam do dziś ściągniętych kilka filmów z Van Dammem, Sylvkiem i wieloma innymi ze starymi ikonami kanałów telewizyjnych np. Polsat czy TVP2. Generalnie ja o tego typu filmach w latach mojego nędznego dzieciństwa nie miałem pojęcia, a szkoda.
Na MGM i TCM leci mnóstwo klasyki filmowej, ale ja niestety nie jestem szczęśliwą posiadaczką takowych programów.
Na TCM kiedyś leciały tego tyypu filmy. Pamiętam, że w latach dzieciństwa na kablówce jak byłem mały, to ten kanał był po 21:00 po CN(CartoonNetwork). Szkoda, że ktoś mi nie pokazał tego typu filmów, jak byłem młodszy, na pewno bym się takimi klasykami zainteresował.
Też tak miałam, na kablówce był Cartoon Network, a po 21 włączał się TCM. A teraz nie mam ani Cartoonu ani TCM. A tam pełno klasyki z westernów, wojennych ;-p
Tam pamietam, jak byłem mały to zawsze leciały filmy czarno-białe, stare za lat 60.
Na kanale AleKino lecą ciekawe filmy i w ogóle nie ma reklam. Od teraz jest to moja ulubiona stacja, która nie przerywa filmów głupawymi reklamami.
Ja mam z telewizji kablowej, naszej miasteckiej i jest ten program. FilmBox też jest.
Mnie się zawsze wydawało, że tvn przegina z reklamami, ale ostatnio zauważyłam, że polsat i tvn z reklamami to jest pryszcz w porównaniu z tv4. Tam tymi reklamami szastają na prawo i lewo.
TV4 oglądam bardzo rzadko, ale jesteś Kasiu osobą prawomówną i przekonującą, to Ci wierzę :D
1. Uniwersalny żołnierz
2. Terminator 2
3. Niezniszczalni 2
4. Krwawy sport
5. Terminator
6. Bez twarzy
7. Bad Boys
8. Bad Boys II
9. Predator
10. RoboCop
11. Szklana pułapka 3
12. Ostry Poker w Małym Tokio
13. Wygrać ze Śmiercią
14. Uprowadzona
15. Szukając Sprawiedliwości
16. Liberator
17. Niezniszczalni
18. Pijany mistrz
19. Samotny wilk McQuade
20. Punisher
21. Kickboxer
22. Nieuchwytny Cel
23. Piąty element
24. Leon zawodowiec
25. Człowiek demolka
26. Pasażer 57
27. Blade
28. Pamięć absolutna
29. Rambo
30. Godziny szczytu
Jak będziesz już na filmwebie, to się odezwij do mnie, bo mam prośbę gorącą do Ciebie.
Ja już pisałam jemu o tym. Miał dać tą 30-stkę swoją, ale nie wiem na co on czeka.