http://sonda.hanzo.pl/sondy,177102,gbpk.html
zastanawiam się dlaczego nie dałeś Dorwać gringo z Gibsonem to bardzo dobre kino a nie jakieś tam bajki typu Avengers
Te "bajki" w sumie jak każde kino akcji można tak nazwać, to jeden z największych hitów tego roku więc zrozumiałe jest dlaczego tutaj jest umieszczony. Dorwać Gringo to raczej kryminał tak przynajmniej sugerowałem się jak pisze na filmwebie.
nie no widziałem ale trochę mnie zawiódł bo podobno miał być w stylu "Tarantino" a tego widać nie było. Akcji aż tak sporo też nie było, w sumie sobie o tym filmie zapomniałem.
Trudno ale dałem większe hity jak te bajki jak to mówisz "avengers" ale powiedz czy Niezniszczalni to nie bajki, bo ja uważam że to prawie to samo.
niezniszczalni to co innego. Może źle się wyraziłem ale Avengers po prostu mi się nie spodobało Jeszcze teraz jak dorobili dubbing to aż głowa boli. Lubie filmy o superbohaterach takie jak Ghost Rider Daredevil czy X- man ale Avengers to dla mnie chłam.
Ok ja nie widziałem to nie oceniam. O superbohaterach to lubię Batmany, i Spidermana głównie.