Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Uwazam ze swietnie nadalby sie do ekipy, choc nie jest typowym dinozaurem filmow akcji choc jest kultowa postacia lat 80-90tych, moglby naprawde swietnie wzbogacic druzyne Stallone. Co prawda Dolph gra jakiegos chemika ale jak dla mnie jest kompletnie niewiarygodny, nie ma to jak MacGyver.

ocenił(a) film na 10
kierat10

dolph "gra chemika", a raczej jest o tym tylko wspomniane w filmie ponieważ dolph z wykształcenia naprawde jest chemikiem, tak samo był ochroniarzem (co również było wspomniane w filmie). w filmie pojawia się mnóstwo nawiązań do prywatnego życia aktorów oraz do filmów z ich udziałem

macgyver a raczej richard dean anderson mógłby też oczywiście zagrać (może zagra w ex3) jakiegoś pirotechnika, inżyniera takie nawiązanie do serialu z jego udziałem. pozdro

użytkownik usunięty
kierat10

czy ja wiem ja myślałem ostatnio o Mr.T czy uważacie że nadałby się ?

ocenił(a) film na 6

ale po co kolejny osilek do druzyny? powinni wprowadzic jakas postac ktora dalaby cos nowego.

użytkownik usunięty
kierat10

może i racja

ocenił(a) film na 10
kierat10

A kto powiedział, że on miałby wzbogacić drużynę Barney'a? Mógłby z powodzeniem wystąpić po stronie tych złych, żeby tamci może mieli jakąś przewagę nad ekipą Rossa.

ocenił(a) film na 10
kierat10

Właśnie ja też myślałam o MacGayverze. Mógłby pokazać swoją buźkę i jakąś sztuczkę i mógłby zagrać po stronie wroga.