Uwazam ze swietnie nadalby sie do ekipy, choc nie jest typowym dinozaurem filmow akcji choc jest kultowa postacia lat 80-90tych, moglby naprawde swietnie wzbogacic druzyne Stallone. Co prawda Dolph gra jakiegos chemika ale jak dla mnie jest kompletnie niewiarygodny, nie ma to jak MacGyver.
dolph "gra chemika", a raczej jest o tym tylko wspomniane w filmie ponieważ dolph z wykształcenia naprawde jest chemikiem, tak samo był ochroniarzem (co również było wspomniane w filmie). w filmie pojawia się mnóstwo nawiązań do prywatnego życia aktorów oraz do filmów z ich udziałem
macgyver a raczej richard dean anderson mógłby też oczywiście zagrać (może zagra w ex3) jakiegoś pirotechnika, inżyniera takie nawiązanie do serialu z jego udziałem. pozdro
ale po co kolejny osilek do druzyny? powinni wprowadzic jakas postac ktora dalaby cos nowego.
A kto powiedział, że on miałby wzbogacić drużynę Barney'a? Mógłby z powodzeniem wystąpić po stronie tych złych, żeby tamci może mieli jakąś przewagę nad ekipą Rossa.