Witam
Postanowiłem założyć taki temat, aby dowiedzieć się jakie są wasze ulubione cytaty z WSZYSTKICH filmów z twardzielami. Przeglądałem forum i takiego tematu jeszcze nie zauważyłem.
Piszcie jakie pamiętacie : )
Pozdrawiam
rambo pierwsza krew: "mogłem zabić ich wszystkich, mogłem zabić ciebie, odpuść se"
"czasami w życi spotykamy ludzi których nie należy wkur**ać, jednym z nich jestem ja" - clint eastwood
scena z Strażnika prawa z Eastwoodem jak burmistrz miał im wręczyć na konferencji prasowej pochwały i nawijka z przełożonym :D
- Kapitanie, może sobie pan dymać ich wszystkich, ale nie mnie
- Dość tego Callahan ,60 dni zawieszenia!
- Niech będzie 90.
- 180, Odznaka!
- Zrób z niech czopek.
- Coś ty powiedział?!
- Wsadź ją sobie w dupę!!!!!
To raczej jest sprzeczne z treścią tego tematu:[fragment] '' Postanowiłem założyć taki temat, aby dowiedzieć się jakie są wasze ulubione cytaty z WSZYSTKICH filmów z twardzielami.'' Mroczki to przeciez nie są twardziele ;-)
te teksty to raczej nie na temat.. bardziej chodziło o teksty z legendarnych filmów akcji/sensacyjnych/kryminałów
no dobra... nie zauważyłem cytatu ze ściganego/uciekiniera...
Ben Richards zabija człowieka piłę (rozcina go w pół jego piłą).
Amber: co z Piłą ?
Ben: Przerżnął sprawę
To jest zajebiste. xD I w ogóle fakt, że ludzie pamiętają tyle cytatów z filmów.
"HHHHTTTTTTBRRRRRR NMMMMMAAAEBBBBBBBBR WWWAHRRRRRRRRGTTTTTTTTTTT" - Chewbacca (Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów)
(Terminator 1)
Arnold wchodzi do sklepu z bronią. Po krótkiej rozmowie ładuje jedną z podanych broni.
Sprzedawca: "Hey, you can't do that!"
Arnold: "Wrong!" <strzela>
Skoro tak:
,, Przecież wiesz, że w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem '' - Ferdynand Kiepski
Gdzie Chuck nie może tam Segala wyśle, O Bożesz ty mój może rumianku zapaże Ciocia Stasia, Ja chcem do Martynki Maciek z klanu .
te teksty to raczej nie na temat.. bardziej chodziło o teksty z legendarnych filmów akcji/sensacyjnych/kryminałów
Tak jak już Ex91 napisał. Te Teksty są nie na temat. Temat jest o cytatach z WSZYSTKICH filmów z twardzielami, a tutaj podajesz jakieś teksty z klanu.
Ja tylko raz nie dostosowałam się do treści Twojego tematu i powyżej dałam cytat Ferdka za co mam nadzieję, że się nie gniewasz. Wcześniej dałam cytat z Commando i Die Hard 1.
Napewno się nie gniewa Kasiu, przecież Ferdek to największy twierdziel ze wszystkich twierdzieli .
akcja na początku filmu w sklepie w hard to kill: "a nie atakujesz mnie bo mam większgo gnata, dobra rzucam go, nadal się boisz? dobra klękam na kolana, chodź i wytnij mi serce" - napastnik atakuje w tym momencie seagala a tamten go załatwia
Niezniszczalni 2
Sly (jeśli dobrze pamiętam): Podobno ugryzła cię kobra.
Chuck: Tak...i po pięciu dniach niewyobrażalnego bólu........kobra zdechła.
-kim on jest, bogiem?
-bóg jest miłosierny, rambo nie
-jak chce cie ścigać/złapać rambo to pamiętajcie o jednym
-o czym?
-o workach na zwłoki
Pułkownik do szeryfa ścigającego Rambo w odpowiedzi na jego kwestię, że Rambo nie przeżyje tak długo w lesie bez jedzenia.
"Rambo je takie rzeczy, po których nawet kozy rzygają"
Terry Crews : To mała armia.A co my mamy , cztery i pół faceta
Jet : Bardzo śmieszne.
To mnie rozbroiło.
,,Ostatni skaut'': rozmowa Joe Hallenbeck'a [B. Willis] z porucznikiem Bessalo, który patrząc na zarośniętego Hallenbeck'a mówi:
Bessalo: Mamy nowy wynalazek. Nazywa się żyletka.
Joe: Za duże ryzyko. Pomyślę o tobie i się zachlastam.
"Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu" <---- Król Julian xD "Madagaskar 2" Uwielbiam go :))))
Ten cytat to nie na temat. To jest temat z cytatami z wszystkich filmów z TWARDZIELAMI, a Madagaskar się do tego kompletnie nie zalicza.
Rambo to weteran z Wietnamu, służył w zielonych beretach. Ma honorowy medal kongresu, jest bohaterem wojennym.
No i oczywiście klasyka rządzi.
Żaden Madagaskar, Paździoch, boczek, Kiepski, żaden Mroczek się do nich nie umywa. Schwarzenegger pozamiatałby ich jedną nogą.