Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124683
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Własnie wrocilem z seansu po prostu miazga 2czesc polozyla na lopatki swego starszego brata. Bardzo dobry film akcji z domieszka fantastycznych gagow i rola Van Damme szok walki ze Sly'em takich scen sie nie zapomina. Mozna owszem doszukiwac jakis bledow, ale kogo to tak na prawde obchodzi to nie jest jakis obraz, dzielo sztuki w muzeum aby pod tym wzgledem oceniac . Chodzi glownie o dobra zabawe i mile spedzony czas i tak wlasnie bylo ! Niezniszczalni są niezniszczalni :)

użytkownik usunięty

Statham o Fordzie, Cage i Eastwoodzie

- Wszyscy trzej powinni się zgodzić i dołączyć do nas na planie - oznajmił aktor. - Przede wszystkim jestem wielkim fanem Clinta, od zawsze byłem. Sam też chętnie wrócę na plan trzeciej części, mam jeszcze siłę na kilka odsłon.

Czyżby legenda kina sensacyjnego i westerów pojawiła się w 3 części? Czemu nie zważywszy na to że tylko jego brakowało z tych wielkich w 2 części Niezniszczlanych i Seagala. :)

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

diamenty? Afryka? To musi byc Far Cry 2

Nie wiem, ale pomysł z afryką i diamentami przedni, bo w tych diamentowych wojnach co roku udział bierze setki najemników. Idealny podkład dla ekipy Barneya:D

ocenił(a) film na 7
dragon13

Film mega dobry! :) A z tego tekstu o kobrze to cała sala kinowa była polana :D

użytkownik usunięty
mackom

Moje kino to jedna wielka Hu***a . Filmy po premierze lecą dopiero za miesiąc ....
Miesiąc czekania można jeszcze poczekać . Lepsze to niż czekanie 3 miechów na film w wypożyczalni DVD .

ocenił(a) film na 10
mackom

ja sie jutro też wypowiem :)

Expendable91

piona :D

mackom

Przepona .