Dzięki Niezniszczalnym 2 i znakomitej obsadzie supergwiazd kina akcji zapewne znowu poczujemy co to znaczyć wybuchowe kino akcji w najlepszym wydaniu .A tutaj daje ciekawy ,nowy filmik o kinie akcji w 1985 roku .Niestety po angielsku ale warto zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=M53qvyRxe2c
WTF>!!!!?>>?>?!?!! jaja se robisz że rambo nie widziałęś?! to wio z filmwebu nadrabiać rambo przynajmniej każda część 10 razy obejrzeć i ładnie nam sprawozdanie zdać! to jest zadanie domowe od nas fanów kina akcji ;)
Szczerze mówiąc ja ramba też nigdy nie oglądałem (oprócz najnowszej części), ale za to widziałem wszystkie części rockiego.
Przynajmniej pierwszą część Rambo powinieneś zobaczyć. To już jest naprawdę minimum ;P
Wiesz co ? Gdy za każdym razem oglądam ten treaser to zawsze jestem zjarany tak jakbym go 1-raz oglądał !! Masz tak samo ??
Ramba nie będe na kompie oglądał bo sie nie opyla
1 .wolny net
2. mój komp działa jak traktor do oglądana filmów H****Y
1,2.3 nie bedzie na 100 w wypozyczalniach .... JA wypożyczam filmy te które w kinie nie byłem .
@Sully
obejrzyj Rambo 2 i napisz czy ten film będzie w rankingu najlepszych filmów akcji wg ciebie
rambo to za dzieciaka tyle razy na tv4 i polsacie oglądałem a komando pamiętam kiedyś na tv leciało, jestem też oczywiście w posiadaniu wymienionych filmów ;)
wyslalbys poczta :D a ja bym ci je potem odeslal :D
brzmi absurdalnie ??? ale ja bym to zrobil .
Właśnie nadrobiłem koledzy z fw zalecali bym nadrobił . RAMBO I , II , III , IV - Obejrzane !
Rambo jak rambo
Bardzo dobre kino akcji na tamte i na te czasy .
John Rambo obejrzałem jako 1-szy film o Rambo a pozostałe to z kolegą .
Żartujesz sobie ze mnie w tej chwili? Ja uwielbiam Terminatora 1 i 2. Zobacz sobie, oba mają dychę i serduszko ;-) Die Hard również uwielbiam i to bardzo, bardzo ;-p
Wiem wiem tak napisałem żeby było fajnie .
Bardzo się ucieszyłem gdy pojawił sie nowy news o Terminatorze .
Scenariusz nie dopracowany nie jest na tyle dobry ...
Napewo będzie .
Scenariusz nie dopracowany więc trzeba go dopracować żeby był bardzo dobry .
Jeśli jesteś fanem kina akcji a na to wygląda to zagłosuj.
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/Najlepsze+fil my+akcji+sensacyjne+lat+-+g%C5%82osowanie,2038051
nie dosyć że jest to film na który czekaliśmy na obsade, to trzeba zauważyć że jest to kinowy film norrisa, van damme, lundgrena i arniego od dawien dawna !
p.s. filmik zaje****y
Lundgren już zagrał w pierwszej cześci kinowej ,wiec tak naprawde to bedzie kinowy film od dawna Norrisa ,Van Damma i Arniego .Dla Norrisa bedzie to szalenie ważny film ponieważ bedzie mógł tym filmem poprawić swój aktorski wizerunek który został nadszarpniety tymi absurdalnymi dowcipami na jego temat ,oraz Strażnikiem Teksasu .Bedzie mógł udowodnić ze był i jest liczącą się ikoną kina akcji .Dla Van Damma też jest bardzo ważny film ,ponieważ ostatnio nie grał w filmach kinowych ,jest też nieco zapomnianą ikoną kina akcji z głównego nurtu kinowego .A Arni też chcę wrócić na Ekrany po polityce wiec ten film może mu pomóc . I dzieki za pochwalenie filmiku .
ja się ciesze na ten film naprawde, ale po prostu mnie gryzie że rourke niezagra, tylko tyle. on w końcu też ostatnio w paru kinowych filmach grał. a te kawały o norrise to według mnie dzieciaki gadają nawet go nie znając i jego filmów nie widziały, poserzy po prostu. DELTA FORCE & MISSING IN ACTION!
Ja też się ciesze ,szczególnie ze ten film bedzie zrobiony w starym stylu ,czyli strzelaniny ,bójki ,eksplozje ,pościgi no i prawdziwi ,charyzmatyczni twardziele !!!
Masz racje Delta Force i Missing in Action wymiatają .! No i też jestem rozczarowany tym ze rourke nie zagra w tym filmie .W pierwszej cześci fajnie zagrał ,podobał mi się jego monolog którego słuchał stallone kiedy miał wątpliwości czy wrócic na wyspę ,rourke go przekonał .Coś pięknego !!! .Pamietam jeszcze jak był młodszy w latach 90 i nie było internetu wtedy to kupowało różne się gazety o filmach ,czy też inne rozrywkowe gdzie najcześciej szukałem różnych info o aktorach i filmach to pamietam ze czesto pisało się o rourke ,był wtedy popularny .Rourke ma swobie coś ze chce się oglądać jego filmy