Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124691
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Miłe zaskoczenie sprawił Van Damme, który jako jeden z głównych bohaterów bardzo dobrze się sprawdził. Większy udział Willisa i Schwarzeneggera sprawiły że film jest jeszcze lepszy i zabawniejszy. Pojawiająca się autoironia (np. bardzo podkreślona postać Norrisa który wiadmo jak jest w świecie postrzegany:)), pewien dystans aktorów do granych przez nich bohaterów (pojawił się nawet tekst w filmie ..."że brakuje jeszcze tutaj Rambo"...) :) dowcip jak i dramatyzm przeplatają się przez cały film i sprawia że otrzymujemy niesamowitą mieszankę wybuchową. To trzeba zobaczyć.

ocenił(a) film na 10
Mike_Frost

To był akcyjniak dla takiej kobity jak ja ;-) Piękne akcje, zabawne teksty, Chuck Norris i cała reszta ;-D

A Gunner jak zawodowo podrywał tą Azjatkę w samolocie ;-D

ocenił(a) film na 8
karoman4

Ten podryw był jedną z wielu śmiesznych scen:). Pojawianie się Chucka jak i pozostałej ferajny zawsze przynosiło dawkę humoru i autoironii.

ocenił(a) film na 10
Mike_Frost

Dokładnie ;-)

ocenił(a) film na 8
karoman4

Ex2 rządzi:)

ocenił(a) film na 8
Mike_Frost

W pełni popieram. Właśnie wróciłem z kina. Efekty specjalne i ta tryskająca krew zupełnie jak w starych produkcjach ;) Od samego początku akcja która praktycznie nieprzerwanie trwa do końca. Film wciągający i zabawny ;) Wejście Chucka mnie rozwaliło a gość obok śmiał się przez kolejne 5 minut ;D Wiele zabawnych dialogów, dużo dystansu do siebie zwłaszcza u Norrisa który jest wszędzie i załatwia wszystkich ;D Jak ktoś gdzieś wspomniał brakowało tylko jego półobrotu ;) Walka Stallone - Van Damme, genialna. Stallone w stylu Rocky`ego, Van Damme w swoim stylu ;) Piękne przypomnienie starych filmów. Mimo że wszyscy wyglądają już trochę muzealnie, co nawet wspomina bodajże Willis to dają radę. Mam nadzieję że powstanie jeszcze 3 część wieńcząca świetną trylogię. Świetna rozrywka. Polecam.

ocenił(a) film na 8
Ipog

Cześć Ipog:)
Podpisuje się obiema rękami:) Sceny pojedynków były świetne, każdy z bohaterów dał to co jest najlepsze od siebie:) Przy tym dobrze się przy tym bawili pamiętając o widzach:)