Za to, że są wszyscy.
Za dystans do siebie, swojej kariery, wzrostu ("short legs")
Za scenę jak Arnold wsiada do Smarta
Za zapowiedz Szklanej Pułapki 5
Za kawał o Chucku Norrisie, opowiedziany przez Chucka Norrisa
I sporo innych. Generalnie klawa impreza.
Ja daję 9, ale film świetny. Wiadomo, chodzi tu tylko o rozpierdziel, ale są tu idole mojego dzieciństwa którzy żartują z samych siebie. :) Nie spodziewałem się że ten film tak mi się spodoba.
Tez mialam niezly ubaw! Ogolnie pozytywnie! Ten dystans do siebie wlasnie najbardziej mi sie podobal, a najbardziej w wydaniu Norrisa! I to "yippee ki yay" wypowiedziane przez Arniego - bezcenne! ;)
''Za zapowiedz Szklanej Pułapki 5'' - Masz na myśli Willisa mówiącego ,,I'll be back'' ?
no właśnie nie wiem czemu. w ogóle jest jakoś mało reklamowany. dobrze że chociaż hobbit będzie wcześniej
ja był dała 8 ale zdenerwował mnie motyw "uczucia" między Sylvestrem, a tą Chinką i ten typowy stereotyp żołnierza zabijaki który boji się uczuć, nudne , przewidywalne i jest w każdym filmie, bardzo bardzo denerwujące ..... dla mnie niestety bardzo duzy minus dla filmu pomimo dobrego całokształtu, więc daje 7, dałabym 6 gdyby nie fakt,że nie byli ze sobą na sam koniec i chinka odleciała
no , że film dobry to prawda ale ostatnimi czasy strasznie mnie zaczynają denerwować takie detale i jakby tego nie było to bym dała albo 8 albo 9, ten sam fakt zadecydował o niższej ocenie na filmie Thor czy Iron Man, nie cierpię takich naciąganych wątków ;/
bardzo dobrze ze nie byli razem bo wtedy znowu bysmy musieli ja ogladac, a nie byla za ladna
poza tym bzdury wypisujesz, gdyby sie zakochali to bys napisala ze to taki stereotyp kozaka ktory zalicza wszystkie napotkane lachony
juz nawet nie wspomne ze zanizanie oceny filmu akcji (ktorego fabula to totalna rozpierdziucha) z tego powodu ze nic nie znaczacy watek milosny poszedl nie tak jak chcialas jest po prostu smieszne ...ehhh te baby :/
dobra bede oceniać film akcji na podstawie tego czy wybuch bomby #25 mi się spodobał czy nie, bomba 1500-100-900 mi nie podeszła, daje 7
Na szczęście są takie baby (chociażby ja), które nie robią z igły widły i nie przejmują się takimi bzdurami w filmie akcji.