Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124665
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

I tam jest pokazana dokładnie gdy kręcili scena jak Van Damme kopie Stallone a ten upada.
Widzę tam dokładnie Jean Clauda Van Damme'a wykonującego ten kop tylko, ale Sylvestra Stalone'a upadającego to już nie koniecznie.

Zdziwiło mnie, że Sly użył dublera nawet do tej sceny. W 80% to nie był on.

Nie narzekam bo i tak to wszystko bardzo dobrze wyszło ale gdy by Van Damme walczył z kimś innym z ekipy przeciwnej co zna się na sztukach walki i jest w dobrej formie to walka była by dużo lepsza.

A wy co o tym sądzicie ?

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

"Zdziwiło mnie, że Sly użył dublera nawet do tej sceny. W 80% to nie był on. "

Wiadomo ma 66 lat coś ty myślał że będzie się sam wysilał. ;D

użytkownik usunięty

Dlatego glownym bossem w trojce powinien byc Wesley. Pięć dyszek ma na karku i zna sztuki walki. To musi być on.

Rozumiem, że chodzi ci żeby Wesley był "bossem" przeciwko jakiemuś złych, tak ?

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Wesley może być albo bossem jak JCVD, albo zastępcą jak Adkins. Wtedy walka Snipes - Statham i Wesley zabija Jasona

ok ale jak by Wesley walczył z Stallone to by wyszła znowu taka walka jak "JCVD vs Sly"

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Mi sie wydaje, ze Wesley jest w lepszej formie. Ciekawe czy potrafi mocnego high kicka wykonać

Wesley jest w lepszej formie od kogo ? high kicka to z pewnością ):

użytkownik usunięty

skąd to możesz widzieć skoro siedzi w pace ?

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Mam taką nadzieję

nadzieje to może mieć każdy jak na teraz to Van damme jest w świetnej formie na pewno jeden z najlepszych z ekipy ex 2

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Ze starej gwardii Ex2 zdecydowanie najlepszy

zastanawiam się kto układał te choreografie walk obu do EX2

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Ktos komu pewnie mało zapłacili i się nie wysilił, zwłaszcza w pierwszej walce

ocenił(a) film na 8

Ja osobiście uważam, że najlepszym kandydatem do głównej walki będzie gościu z mojego avatara, obojetnie jako boss zlych, czy należący do ekipy Sylwka.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Ja Michaela dalbym do walki a'la Statham Adkins

ocenił(a) film na 8

Z Adkinsem juz walczył, ale gdyby miał przegrać ze Stathamem, to lepiej niech się tłucze ze Scotem. Chociaż ze Snipsem też by mógł się bić.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Dlatego powtarzam, ze chcialbym, aby Statham przegral, a nawet zginal w trojce, bo to troche komiczne sie robi

ocenił(a) film na 8

To niech mu White spuści manto, tylko potem, nie za bardzo widzę przeciwnika, z którym mógłby przegrac, najlepiej niech go zastrzelą hehe
A wracając do walki Stathama z Adkinsem, to dziwi mnie, że odstawili taką lipę, bo raz w transporterze potrafili ze Stathama zrobić fightera, a Adkins też pokazał się z zaje bistej strony w Undisputed.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

W trojce powinno byc kilka trupow z,,najwyzszej półki''

ocenił(a) film na 8

Zwłaszcza Church, bo jest wkur wiający, po prostu marzę, żeby ekipa Sylwka zrobiła wreszcie z nim porządek.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Never. Weźcie Seagala i jego zabijcie.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Przecież nie chcę żeby sprzątnęli Twego idola tylko tę nieszczęsną postać, którą gra :)

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Ale oni już wyrównali rachunki z postacią, w którą się wciela Willis, więc nie ma powodu, by go zabijać. Niech zginie Stallone, a jego przywódcze miejsce niech zajmie Statham.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Statham, eee.
Ale Ross jest jasną postacia w w porównaniu do szemranej postaci Churcha, więc lepiej zeby postać grana przez Willisa zginęła. W jaki sposób wyrównali?

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Byle na końcu nie był ,, I zabijali długo i szczęśliwie'' bo puszcze pawia

ocenił(a) film na 8

hehe

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

No przecież Church na końcu powiedział do Rossa, że są kwita.
Ale jasna postać też może ponieść śmierć w walce.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Może, nie byloby tak slodko i hollywoodzko, ale jakis taki antypatyczny jest ten Church i pragnę jego smierci (wiem, jetem krwiozerczą bestią bez uczuć hehe).
No powiedział, ale w ogóle nie bardzo kojarzę o co byl zatarg, kto komu i wjaki sposób zawinił.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Fajnie by bylo gdyby ekipe Exów wysłali na planetę Alienów. By sie działo

ocenił(a) film na 8

I kosili by zastępy obcych ramię w ramię z Predatorami, byłby niezły odjazd.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

I Arnold uściskałby sie z Predatorem i powiedział ,, Wybacz ze nazwalem cie skur,wysynem''

ocenił(a) film na 8

A potem by dodał "ale i tak jesteś strasznym brzydalem", a następnie poczęstował cygarem hehe

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Co najlepsze, mieliby własnego Terminatora w postaci Schwarzeneggera, a to już jakaś przewaga byłaby.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Z Terminatorem i Predatorami u boku to byliby Megahiperniezniszczalni hehe

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

O 5 mln za Vilenę był ten zatarg. Nie będę tego tłumaczyć, bo to powinieneś wiedzieć z pierwszej części Ex.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Dobra pamięć, ale krótka, nie pamietam tego.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Ja ci dam mi Barneya ubijać :D

ocenił(a) film na 10
Rambo022

Obojętnie kogo, byle nie Churcha, bo będę bardzo zła.

no tak, ale jak by chciał to by na 100% to zrobił :)

ocenił(a) film na 10

Ja bym nie ryzykował na miejscy Slya przecież nie dawno temu przy kręceniu Niezniszczalnych 1 zaliczył poważny uraz karku. Myślę że nie chciał ryzykować.

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Czyli krótko mówiąc, wersja z dvd różni się od tej kinowej?

karoman4

Ja mówię o dodatkach specjalnych czyli jak to kręcili itp. Film jest dokładnie taki sam.

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

A racja, nie doczytałam. Ale jeśli chodzi o tego dublera w tej scenie, to było o tym wspominane jeszcze przed premierą, na tym forum Van Damme'a o tym pisali.

karoman4

tak, dziwne bo i tak każdy pisał, że Sly upada ale ok

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Mogło być tak, że dubler został kopnięty, a upadł Sly. To takie filmowe czary mary.

karoman4

nie, dubler upadł a Sly już później tylko leżał

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

A to może i tak.

ocenił(a) film na 8
prof_mateusz27

A JCVD też nie posilkował sie czasem dublerem?

ActionMan_filmaniak

jeżeli chodzi ci czy JCVD używał dublera to nie no może chyba tylko w scenie gdy (niby Stallone) go przerzucał przez plecy bo wtedy nie widziałem jego twarzy.