Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124679
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

http://www.filmweb.pl/news/Powstanie+%C5%BCe%C5%84ska+wersja+Niezniszczalnych-88 102

zamiast robić dodatkowy film to by 2-3 znane aktorki zaangażowali do ex3

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Wiem, wiem ;-D

ocenił(a) film na 10
Rokaska0607

Myslcie sobie co chcecie, ale wy kobiety nie zrozumiecie prawdziwego fenomenu kina akcji, tak jak my nie poczujemy fenomenu komedii romantycznych.
Pozdrawiam

actionhero

No racja to wygląda sztucznie;\

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Pewnie już to pisałem w innym temacie, ale moim zdaniem żeńska wersja Niezniszczalnych to słaby pomysł. I nie, nie chodzi mi o żadne tam "bo kobieta powinna tylko przy garach siedzieć", tylko o to, że aktorek nadających się do tego filmu byłoby maks 3. Hamilton, Weaver i Rothrock. Więcej twardych kobiet, przynajmniej z tamtych lat, nie kojarzę.
Expendable91 ma rację. Fajnie, gdyby te panie zaangażowano do Ex3, a nie do nowego filmu.
Żeńska wersja Niezniszczalnych, jeśli naprawdę wyjdzie, to zapewne przesiąknie młodziutkimi aktorkami na które mężczyźni polecą do kin. Wymienione przeze mnie aktorki może będą miały swoje epizody, ale raczej nie większe niż Arni czy Bruce w Niezniszczalnych. Na pierwszy plan wyjdą kobiety pokroju Jessica Alba. Koniec końców dostaniemy coś na miarę "Aniołków Charliego" xd

ocenił(a) film na 10
Dentarg

A się okaże, że do żeńskich Niezniszczalnych zaangażują Selene Gomez, Miley Cyrus, Lady zGage, Ulkę z MJM i na przywódczynię wezmą Dodę.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Wcale by mnie to nie zdziwiło. Żeńska wersja Niezniszczalnych zwyczajnie przesiąknie seksem. Z filmu akcji o emerytach zrobią nam komedię akcji z gorącymi panienkami ;)

ocenił(a) film na 10
Dentarg

To ja dziękuję za takie coś - odmawiam oglądania krety.nizmu ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

Niestety tak to pewnie będzie wyglądać. Dlatego też mówię "nie" dla żeńskich Niezniszczalnych, ale "tak" dla występu kilku kobiet takich jak Weaver albo Rothrock w Niezniszczalnych 3

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Co do drugiej opcji jestem ,,za''.

Dentarg

A Stallona, Stathama i cala resztę zatrudnią do tego filmu jako gosposie domowe tych lasek...Np taka Selena Gomez...idzie na rozpierduche, wieczorem wraca do domu..a tu Statham już czeka z kolacyjką :P:P

ocenił(a) film na 10
actionhero

Ktoś taki jak Selena Gomez nie jest godna, by król kina akcji Stallone był jej usługusem. To ona powinna mu buty czyścić.

Expendable91

Oby Michelle Rodriguez była :D