Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124665
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Ja się pytam dlaczego tu nie ma Steven'a Seagal'a?! :(

ocenił(a) film na 8
Nolitka

Bo to gruba świnia...

ocenił(a) film na 10
Nolitka

:D :D :D

a co mi tam, dawno się nikt o to nie zapytał ;)

steven seagal nie zagrał ponieważ był i prawdopodobnie nadal jest skłócony z producentami oraz z aktorami których obraził (van damme&norris). steven jest niestety zarozumiałym, bezkrytycznym człowiekiem z dużym ego który uważa się za najlepszego aktora i fightera, po prostu pempek świata

ocenił(a) film na 10
Expendable91

A to dobre. Pamiętam, że to było kluczowe pytanie przy ogłoszeniu obsady do Ex2. ;-D

ocenił(a) film na 10
karoman4

normalnie nie pamiętam kiedy ostatni raz te pytanie padło

użytkownik usunięty
Expendable91

daj na luz

ocenił(a) film na 10

przecież dałem na luz bo odpowiedziałem normalnie na pytanie

ocenił(a) film na 8
Expendable91

to mogli nie brac jcvd i chucka tylko ss teraz moze gdy w trojce ich nie bedzie to sie uda.

ocenił(a) film na 10
damianho15

wręcz przeciwnie. lepiej że zabrali jcvd i chucka. producenci i fani woleli te dwójke , dobry wybór i dobrze się stało. steven sam sobie jest winny że go nie zabrali. trzeba było ich nie obrażać publicznie.

ocenił(a) film na 10
Nolitka

Bo prawdopodnie Sylwek go nie wzioł do tej cześci bo bedzię 3 cześci .Sylwek wiedział ze bedzię krecił kolejną cześć i potrzebował bedzie znowu jakość mocną legendę ,ikonę jako głównego antagoniste albo pomocnika

użytkownik usunięty
bradock

Człowieku nic nie jest potwierdzone po co tyle plotkować zamiast czekać. :/

ocenił(a) film na 10

Wiem ale Sylwek podobno już w kwietniu tego roku złożył mu ofertę ,tylko pytanie czy Steven bedzie chciał ?

użytkownik usunięty
bradock

jest jeszcze kupa czasu zanim zaczną krecic ex3 więc wcale się nie dziwie stefanowi że mu się nie spieszy z ofertą

ocenił(a) film na 10
bradock

ja mam nadzieje że gibson nie tylko gadał że zagra w ex3 ale że naprawde zagra

ocenił(a) film na 10
Expendable91

No Gibson musi być ,to podstawa !!!

użytkownik usunięty
bradock

Czepiej czekać na potwierdzone informacje niż słuchać głupich plotek i napalac się na nie wiadomo co.

ocenił(a) film na 10

To że Sylwek złożył mu ofertę to nie jest żadna głupia plotka ,bo nie wierze że tak nie jest ,napewno mu złożył .Teraz aby czekać na potwierdzone informacje .Ja ciągle mam nadzieje że Steven zagra ,skoro 72 letni Chuck zagrał ,który po 2005 roku oficjalnie zakończył karierę ,to tym bardziej liczę na udział Stevena

ocenił(a) film na 10
bradock

jak ja pierwszy raz czytałem że norris niby ma zagrać to brałem te informacje z dystansem bo coś mi się wierzyć nie chciało ale widać sly dokonał niemożliwego i go zaciągnoł za co mu dziękuje

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Zgadza się .A teraz Sly ma nową misje niemozliwą do spełnienia czyli zaciągnoć Stevena na plan filmowy ,raczej wpierw na kurs odchudzania a potem na plan filmowy .....

ocenił(a) film na 8
bradock

oby to byla prawda bo jezeli zabraknie go w obsadzie automatycznie daje 1.

ocenił(a) film na 10
damianho15

po twoich ostatnich wypowiedziach myślałem że się uspokoiłeś, zmądrzałeś ale widać cuda się nie zdarzają i nadal prowadzisz swoją krucjate która ma na celu zniechęcenie ludzi do stevena.

ocenił(a) film na 8
Expendable91

chyba zachecenie.

ocenił(a) film na 10
damianho15

Wszyscy fani Seagala tak gadćię ze jak nie bedzie Stevena to automatycznie 1 a i tak po premierze będziećie trzaskać 10 i serduszko bez opamiętania ,bez wzgledu czy Steven zagra czy nie

ocenił(a) film na 8
bradock

nie tym razem,to chyba ostatnia czesc wiec nie mam wyboru.

ocenił(a) film na 10
Nolitka

A ja za brak Seagala daję temu filmowi jedynkę:)

użytkownik usunięty
caleb_83

czyżby Dangeris?: D

ocenił(a) film na 8
Nolitka

Dla mnie największym minusem filmu była krótka rola Jeta Li :/ W jedynce przewijał się przez cały film a tu tylko w początkowej akcji a później nic ... no szkoda... może w ex3 powróci na dłużej :)

ocenił(a) film na 10
michal2788

Jak Li odchodził z filmu to byłem nieco rozczarowany... spodziewałem się mniej więcej 10-15 minut Jeta na ekranie, a faktycznie było może ze 3 minuty (w tym 50 sekundowa walka) :|
Miejmy nadzieję, że zechce zagrać w Ex3 i że przyjmie większą rolę.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Powiedz, co ukoi Twój ból w związku z zaistniałą sytuacją?

ocenił(a) film na 10
karoman4

Jakiś dobry, nowy film, Jeta Li ;)

ocenił(a) film na 10
Dentarg

A dziś, po raz enty, puszczają Titanic.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Nie no, czasami dobrze, że puszczają stare filmy. Jak leci Szklana Pułapka to chyba nie narzekasz ;)

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Trafiłeś w sedno. ;-D

użytkownik usunięty
Dentarg

Skoro ledwo na chwilę pojawił się w EX 2 to pewnie w trójce już nie wystąpi bo podobno teraz ma kręcić tylko w Chinach. Czy tak?

użytkownik usunięty

Ja ubolewam, ze nie bylo Snipesa. Szkoda, ze bawił sie w Ala Capone

ocenił(a) film na 10

Ale nie mogli być wszyscy w drugiej części. Jakby wszystkich wpakować do Ex2, to kto zostanie do Ex3, Pattinson?

użytkownik usunięty
karoman4

Dlaczego sądzisz że Pattisona? Zostanie Franz Maurer. :)

ocenił(a) film na 10

Mówisz o naszym rodaku?

użytkownik usunięty
karoman4

Tak. ;D

ocenił(a) film na 10

Może być, ale oby dostał zaproszenie.

użytkownik usunięty
karoman4

Wszyscy nie, ale zamiast Crewsa moglby

użytkownik usunięty

Crews musi być bo jest członkiem ekipy od pierwszej części. Czyli bardzo ważna postać.

użytkownik usunięty

Rozumiem, ale szkoda, ze od pierwszej czesci nie mogl wystapic zamiast oldspice'a

ocenił(a) film na 10
karoman4

Z naszych rodaków to chętnie zobaczyłbym Lindę, Zbrojewicza i Bakę. Byłoby super gdyby Stallone wziął za bad guy'ów po jednym/dwóch aktorów kina akcji z różnych krajów. Zobaczyć starcie np.: Lundgrena ze Zbrojewiczem byłoby mocarne :D
Ehh... można tylko pomarzyć ;)

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Racja, pomarzyć można.

ocenił(a) film na 10

Pewnie tak.
Bez niego jakoś wątpię w udział Chana czy Yena.

ocenił(a) film na 8
michal2788

jet li mial wogole nie grac w 2 wiec ciesz sie zagral choc epizod.

ocenił(a) film na 8
Nolitka

poniewaz producenci ex to zwykle gn.oje ktorzy niewiedza kto jest najlepszy w kinie akcji.

użytkownik usunięty
damianho15

Ty jestes z Jarocina?

ocenił(a) film na 8

nie a co

użytkownik usunięty
damianho15

bo masz w lokalizacji i myslalem, ze tak