:D :D :D
a co mi tam, dawno się nikt o to nie zapytał ;)
steven seagal nie zagrał ponieważ był i prawdopodobnie nadal jest skłócony z producentami oraz z aktorami których obraził (van damme&norris). steven jest niestety zarozumiałym, bezkrytycznym człowiekiem z dużym ego który uważa się za najlepszego aktora i fightera, po prostu pempek świata
A to dobre. Pamiętam, że to było kluczowe pytanie przy ogłoszeniu obsady do Ex2. ;-D
to mogli nie brac jcvd i chucka tylko ss teraz moze gdy w trojce ich nie bedzie to sie uda.
wręcz przeciwnie. lepiej że zabrali jcvd i chucka. producenci i fani woleli te dwójke , dobry wybór i dobrze się stało. steven sam sobie jest winny że go nie zabrali. trzeba było ich nie obrażać publicznie.
Bo prawdopodnie Sylwek go nie wzioł do tej cześci bo bedzię 3 cześci .Sylwek wiedział ze bedzię krecił kolejną cześć i potrzebował bedzie znowu jakość mocną legendę ,ikonę jako głównego antagoniste albo pomocnika
Wiem ale Sylwek podobno już w kwietniu tego roku złożył mu ofertę ,tylko pytanie czy Steven bedzie chciał ?
jest jeszcze kupa czasu zanim zaczną krecic ex3 więc wcale się nie dziwie stefanowi że mu się nie spieszy z ofertą
Czepiej czekać na potwierdzone informacje niż słuchać głupich plotek i napalac się na nie wiadomo co.
To że Sylwek złożył mu ofertę to nie jest żadna głupia plotka ,bo nie wierze że tak nie jest ,napewno mu złożył .Teraz aby czekać na potwierdzone informacje .Ja ciągle mam nadzieje że Steven zagra ,skoro 72 letni Chuck zagrał ,który po 2005 roku oficjalnie zakończył karierę ,to tym bardziej liczę na udział Stevena
jak ja pierwszy raz czytałem że norris niby ma zagrać to brałem te informacje z dystansem bo coś mi się wierzyć nie chciało ale widać sly dokonał niemożliwego i go zaciągnoł za co mu dziękuje
Zgadza się .A teraz Sly ma nową misje niemozliwą do spełnienia czyli zaciągnoć Stevena na plan filmowy ,raczej wpierw na kurs odchudzania a potem na plan filmowy .....
po twoich ostatnich wypowiedziach myślałem że się uspokoiłeś, zmądrzałeś ale widać cuda się nie zdarzają i nadal prowadzisz swoją krucjate która ma na celu zniechęcenie ludzi do stevena.
Wszyscy fani Seagala tak gadćię ze jak nie bedzie Stevena to automatycznie 1 a i tak po premierze będziećie trzaskać 10 i serduszko bez opamiętania ,bez wzgledu czy Steven zagra czy nie
Dla mnie największym minusem filmu była krótka rola Jeta Li :/ W jedynce przewijał się przez cały film a tu tylko w początkowej akcji a później nic ... no szkoda... może w ex3 powróci na dłużej :)
Jak Li odchodził z filmu to byłem nieco rozczarowany... spodziewałem się mniej więcej 10-15 minut Jeta na ekranie, a faktycznie było może ze 3 minuty (w tym 50 sekundowa walka) :|
Miejmy nadzieję, że zechce zagrać w Ex3 i że przyjmie większą rolę.
Nie no, czasami dobrze, że puszczają stare filmy. Jak leci Szklana Pułapka to chyba nie narzekasz ;)
Skoro ledwo na chwilę pojawił się w EX 2 to pewnie w trójce już nie wystąpi bo podobno teraz ma kręcić tylko w Chinach. Czy tak?
Ale nie mogli być wszyscy w drugiej części. Jakby wszystkich wpakować do Ex2, to kto zostanie do Ex3, Pattinson?
Crews musi być bo jest członkiem ekipy od pierwszej części. Czyli bardzo ważna postać.
Rozumiem, ale szkoda, ze od pierwszej czesci nie mogl wystapic zamiast oldspice'a
Z naszych rodaków to chętnie zobaczyłbym Lindę, Zbrojewicza i Bakę. Byłoby super gdyby Stallone wziął za bad guy'ów po jednym/dwóch aktorów kina akcji z różnych krajów. Zobaczyć starcie np.: Lundgrena ze Zbrojewiczem byłoby mocarne :D
Ehh... można tylko pomarzyć ;)
poniewaz producenci ex to zwykle gn.oje ktorzy niewiedza kto jest najlepszy w kinie akcji.