Piszcie jakie są Wasze ulubione filmy/seriale z udziałem obsady Niezniszczalnych 1/2. Pomijam tych aktorów który nie za bardzo kojarzę.
Oto moja lista:
Sylvester Stallone - Rocky
Jason Statham - Transporter
Jet Li - Nieustraszony
Dolph Lundgren - I come in peace
Terry Crews - Niezniszczalni (w reklamach Old Spice'a też był świetny :P - powinni nawiązać do tych reklam w Ex3)
Mickey Rourke - Harry Angel
Bruce Willis - Szklana Pułapka
Arnold Schwarzenegger - Terminator 2: Dzień Sądu
Chuck Norris - serial Strażnik Teksasu (widziałem ze dwa filmy Chucka, ale baaardzo dawno to było)
Jean-Claude Van Damme - Quest
Scotta Adkinsa celowo pomijam, bo widziałem go tylko w Niezniszczalnych 2.
Sylvester Stallone- Rambo, Tunel, Detox, Cłowiek Demolka, Na krawędzi, Specjalista, Zabójcy
Jason Statham- Transporter, Wyścig Śmierci, Przekręt
Jet Li- Dawno temu w chinach, Nieustraszony, Legendarna Pięść, Od kołyski aż po grób, Pocałunek smoka, Hero
Dolph Lundgren- Porachunki w małym Tokio, Punisher
Bruce Willis-Szklana Pułapka, Osaczony, Piąty Element, Ostatni Sprawiedliwy, Red, Łzy Słońca, Ostatni skaut Na wariackich Papierach
Arnold Schwarzenegger- Comando, Predator, Terminator 3, Egzekutor, Na własną rękę, Prawdziwe kłamstwa, Egzekutor, Bohater ostatniej akcji
Jean-Claude Van Damme- Kickboxer, Krwawy sport, Quest, Strażnik czasu, Legionista, Uciec, ale dokąd? Uniwersalny żołnierz, Cyborg
Scott Adkins- Undisputed 2,3, Universal Soldier IV: Dzień sądu, Ninja
Mickey Rourke Immortals. Bogowie i herosi, Domino, Ryzykanci
Pozostałych nie wymieniam, bo albo nie ogladałem za wiele filmów z nimi, albo mi sie nie podobały
1. Samotny wilk McQuade
2. Zaginiony w akcji 1
3. Bohater i strach
4. Delta Force 1
5. Code of Silence
dużo z nim filmów lubię
Fajnie ,ja też z nim lubię dużo filmów .I te co wymieniłeś też są świetne i no też należą do moich ulubionych .Muszisz jeszcze obejrzeć ,,Moce Ciemnośći ,, bo też fajne .
obejrzę
miałem zamiar dzisiaj po raz pierwszy obejrzeć "utajoną furie" ale niestety znikła mi z dysku...
Film świetne walki na najwyższym poziomie a Adkins jako zły niesamowity. Dwójka lepsza.
Powiem tak chyba najlepsze filmy sztuk walk/akcji od 2000roku bo wiadomo starych klasycznych filmów nie przebije !
teraz leci na tv-puls Uniwersalny 2 wersja telewizyjna bez JCVD
nawet nie wiedziałem ze tam gra Gary Busey ale filmu nie mam zamiaru oglądać
Sylvester Stallone - Rambo
Jason Statham - Transporter
Jet Li - Zabójca
Dolph Lundgren - Ostry # w małym Tokio
Terry Crews - Niezniszczalni
Mickey Rourke - za mało filmów z nim widziałem
Bruce Willis - Szklana Pułapka
Arnold Schwarzenegger - Terminator 2 Dzień Sądu
Chuck Norris - Zaginiony w akcji 2
Jean-Claude Van Damme - Niezniszczalni 2
Scott Adkins - Champion 3 Odkupienie
oczywiście jest ich po kilka ale nie chce mi się wymieniać wszystkich
Sylvester Stallone -Rambo 2 ,3 ,Cobra ,Tango i Cash ,Człowiek -Demolka ,Specjalista ,Zabójcy ,Na Krawędzi
Jason Statham -Transporter ,Adrealnia , Zabójca ,Wyścig śmierci ,Angielska Robota ,Elita Zabójców ,Safe
Jet li -Zabójcza Broń 4 ,Romeo musi umrzeć ,Tylko jeden ,Pocałunek Smoka ,Od kołyski aż po Grób ,
Dolph Lundgren -Czerwony Skorpion ,The Punisher ,Mroczny Anioł ,Ostry Poker w Małym Tokio ,Uniwersalny Żołnierz
Terry Crews -Niezniszczalni 1,2
Mickey Rourke -Rok Smoka ,9 i pół tygodnia ,Przystojniak ,Harley Davidson i Marlboro Man
Bruce Willis -Randka w ciemno ,Szklana Pułapka 1,2 ,Ostatni Skaut ,Pole rażenia ,Że śmiercią jej do twarzy ,Red
Arnold Schwarzenegger -Conan Barbarzyńca ,Terminator 1,2 ,Komando ,Rekin Miejski ,Predator ,Pamieć Absolutna
Chuck Norris -Samotny Wilk ,Zaginiony w akcji 1,2,3 ,Inwazja na U.S.A ,Odział Delta 1,2 ,Bohater i Strach ,Kod Milczenia
Jean Claude Van Damme -Krwawy Sport ,Cyborg ,Kickboxer ,Wykonać Wyrok ,Podwójne Uderzenie ,Nieuchwytny Cel ,Lwie Serce
Scott Adkins -Ninja ,Strażnik Granicy ,