Pytanie jak w temacie. Czy wersja którą dostaniemy 13 grudnia na dvd to ta sama co reżyserska?
Chętnie zobaczyłbym wersję reżyserską, bo końcówka jest inna, przed lotniskiem itp.
A drugie pytanie. Czy w sieci wersja DVD z polskim lektorem pojawi się wcześniej niż 13 grudnia,
możliwe?
wersja reżyserska pojawi się pewnie poźniej na dvd tak jak było to w przypadku pierwszej części
co do lektora to nie radze oglądać z lektorem
Ale nawet w filmie z lektorem słychać też oryginalne teksty. Ja mam tak że słucham lektora i wiem co mówią ale gdzieś tam słyszę też oryginała i jakby sobie to przekładam....ciężko wytłumaczyć :)
no zależy jaki lektor. czasami niektórych tekstó typu yupikayey nie da się przetłumaczyć
Trochę podbiję temat. Wiadomo już może kogo dali za lektora? Fajnie byłoby usłyszeć Knapika, bo on już niestety nie czyta filmów tylko reklamy piwa i "Drogówkę". Coś mi się jednak wydaję, że będzie Łukomski albo Gudowski - czyli w sumie też nieźle.
Zgadza się. Nie dawno skończyłam oglądać ,,Tajemna księga węża i żurawia''. Fajny film, bardzo dużo walk i niepokonany Chan. W pewnych momentach miałam wrażenie, że oglądam przedstawienie teatralne, ale nie na deskach teatru, tylko w plenerze. Ale to nie poszło na minus, lecz na plus dla filmu. Jeśli nie widziałeś, to polecam.
Przyjemniaczek oczywiście o wiele lepszy.
W kinowej wersji nie było Chucka Norrisa w ostrzeliwaniu ciężarówek przed lotniskiem.
W spotach przed premierą było widać natomiast także jego udział w tej scenie.
A co więcej to nie wiem..
Jet Li będzie miał dłuższą walkę (na jednym ze spotów widać jak uderza głową przeciwnika o stół; na jednym ze zdjęć trzyma noże)
teraz jak o tym mówisz to wypadło mi z głowy, świetna wiadomość :) ale mogli już nie obcinać scen z jetem
spytaj się producentów. pewno dlatego żeby na sprzedaży dvd jeszcze więcej zarobić
dobra rozumiem obciąć film o 30 min ale tutaj chodzi o 5-10 min więc mogli zostawić