Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124660
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Wszystko fajnie

ocenił(a) film na 6

tylko szkoda ze taki imbecylny, kretyński scenariusz

użytkownik usunięty
scee

Dlaczego,dla mnie lepszy od jedynki oczywiście bardzo przewidywalny film ale tego można było się spodziewać,spodziewałem się trochę więcej Norrisa ale i tak pozytywnie dla mnie osobiście najlepiej zagrał van damme świetnie pokazał swoja mroczną stronę plus dla niego.

użytkownik usunięty

Mnie już od dawna nie kręci kino akcji, jest takie ... płytkie. Kiedyś je uwielbiałem, ale w latach 90 oglądało się to co było, wprawdzie były wypożyczalnie, ale jako 8-14 latek jeszcze nie byłem gotów na inne gatunki.

ocenił(a) film na 6

Np. wlasnie Norris, ktory sie pojawia niespodziewanie ni stąd ni z owąd i wszystkich zabija akurat wtedy jak reszcie konczy sie amunicja.. No bez jaj :)

ocenił(a) film na 10
scee

To akurat było nawiązanie do dowcipów o Norrisie, w których jest mowa m.in o tym, że Chuck sam potrafi rozwalić liczną armię wroga.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Nawiązanie do dowcipów Chucka to był tekst o Kobrze .Scena jak Chuck niespodziewanie zjawia się stąd ni z owąd i wszystkich zabija ,ratując też przy okazji życie ekipie Barney'a to przecież nawiązanie do jego filmu ,,Inwazja na U.S.A ,,

ocenił(a) film na 10
bradock

Do ''Inwazji na USA'', zgadza się. Ale te dowcipy są inspirowane właśnie m.in. filmami niepokonanego Norrisa. Swoją drogą gnębi mnie pytanie, dlaczego właśnie o Norrisie powstały te wszystkie dowcipy? Czemu nie wymyślono dowcipów o Seagalu, Van Damme'ie, Schwarzeneggerze tylko uwzięto się na tego Chuck'a?

ocenił(a) film na 10
karoman4

Podobno to było tak że ktoś że studentów /internałtów zaczoł się nabijać w internecie z Vina Diesela ale potem stwierdzili że to nie pasuje do Vina ,po za tym jest mało znany ,wiec stwierdzili że do Chucka bedzie lepiej pasować ,no i jest mega znany .Wiec rozpuścili te plotki w necie a potem ruszyła cała lawina .Ale najprawdopodbnie to wszystko zaczeło się od tego programu tego wypier*dka http://www.youtube.com/watch?v=sYb5OoVW3Nc

ocenił(a) film na 10
bradock

chucka wejście bytłoświetne jak i cały film. jak ktos nie zrozumiał nawiązań bo nie zna tych klasyków to jego pech i problem