Tyle już się kłóciłem na filmwebie, że ma on około 170 cm, ale strona przeciwna ostro twierdziła, że 178, tymczasem w finałowej walce Van Damme, który ma 175 cm sprawiał wrażenie wyższego od Stallone'a, zatem WTF?
Van Damme ma dokładnie 177cm i jestem tego pewien. A Stallone 178 cm wzrostu to może ma jak se założy takie specjalne buty dla tych co chcą być wyżsi. Stallone ma mniej więcej 175cm teraz po tych swoich hormonach wzrostu co zażywał.
Ja czytałem że Van Damme ma 175 cm .Od Chucka wydaje się niższy ale też przez to że jest bardziej napakowany .
Z 2011 : https://www.youtube.com/watch?v=1ClxaRc0yEA w 3 : 35 sekundzie włącz. Jest pokazane jak mierzy ile ma wzrostu. To chyba jest wielki dowód ?
Wiesz co zrobić z linkiem ale jak coś się nie uda to tu jest (z Youtube) tytuł tego filmiku : Behind Closed Doors - Van Damme part 1
Dobra ,jest .Już nie dawaj linka ,jak mówisz że Van Damme się mierzył i tyle to ci wierze .Zresztą on żle nie wyglądał na ekranie ,wrecz przeciwnie :znakomicie -rewelacyjne zbudowany i najprzystojniejszy z mieśniaków .
Czytałem że Van Damme zażartował sobie kiedyś do Stallone że w ich przypadku lepiej być niższym bo wtedy łatwiej znaleźć większego rywala do filmu i go pokonać :) coś w tym stylu powiedział dokładnie nie pamiętam :) Do takiego Dolph większego przeciwnik w sumie tak łatwo nie jest znaleźć ale za to on pasował na godnego przeciwnika dla np. Van Damme i Stallone. nie no był Hues raz.
Ja szłyszałem że Hues był podobnego wzrostu co Lundgren dlatego w Mrocznym Aniole nosił podbno specjalnie wysokie Buty żeby być wyższy do Dolpha .Co do tego co mówił Van Damme do Stallone jest prawdą ,że łatwiej było znaleść im wysokiego przeciwnika ale to też działa w drugą stronę ,producentom do filmów Van Damma cieżko było znaleść ładne ,piękne ,zdolne aktorki co były w wzroście Van Damma .Dziewczyny Van Damma z Podwójnego Uderzenia ,Nieuchwytnego Celu czy Maksimum Ryzyka były wyższę do Van Damma .Wszystko ma swoje plusy i minusy .
No tak samo było ze Stallonem. No, ale powiem ci, że chłop o wzroście 177 to nie jest za niski, ale też za bardzo wysoki, ale baba o wzroście już po 170cm to już jest wysoka.
Moim zdaniem też. Ale tak, jak Lundgren, czy Hues, to już za dużo. Albo ten facet, który stoi obok Dolpha. On ma aż 216 cm wzrostu. http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Tony+Jaa+i+Dolph+Lundgren+na+planie+%22A+Man+ Will+Rise%22-94653
Przyznam się szczerze i bez bicia, że nie widziałam jeszcze filmów z nim. Co byś polecił?
W ogóle to miałem się właśnie ciebie spytać czy Hues nie nosił jakiś specjalnych butów bo Dolph sięgał mu do klaty przy scenie jak stoją na przeciwko siebie. Czytasz mi w myślach.